maanantai 14. syyskuuta 2020

Valmennuksen jälkeen

 Niinhän siinä sitten kävi, että kuusi viikkoa kului uskomattoman nopeasti ja Vahavan ruokavaliovalmennukseni tuli päätökseen. Viime viikkoinen postaukseni valmennuksesta löytyy täältä. Lopputulos oli -2,5kg ja -5cm (4-6cm) periaatteessa lähinnä ruokavaliomuutoksella, koska treenit jäivät aivan naurettavan vähiin. Tämä kuitenkin osoittaa sen kuinka iso merkitys ruokavaliolla on!


Omasta tavoitteestani jäi aavistuksen, mutta tästä huolimatta olen tulokseen erittäin tyytyväinen. En olettanutkaan aivan hurjia tuloksia tulevan ihan jo senkään takia, koska pudotettavia kiloja ei järjettömän paljoa ollut. Aion ehdottomasti jatkaa tällä jatkossakin ja toivottavasti saan treenien kautta hieman lisää vauhtia hommaan tavoittaen vielä tämän vuoden puolella sen oman tavoitteeni.

Suosittelen ehdottoman lämpimästi tätä Vahavan ruokavaliovalmennusta aivan jokaisella, joka kaipaa lisää buustia elintapamuutoksiinsa. Eri tasojahan on valittavana useita sen mukaan millainen liikkuja on eli valmennus on mahdollista saada myös ilman treeniä tai treeni voi olla suunnattu kuntosalille, mikäli sinulta jäsenyys löytyy. Exäni on jo pidemmän aikaa ollut mukana Legion-valmennuksessa ja hänen suosituksestaanhan päädyin valitsemaan Vahavan verkkovalmennuksen eli hänen kauttaan paljon kehuja myös tuolle valmennukselle (tämä siis suunnattu nimenomaan miehille, mutta naisille löytyy myös vastaavana B Strong -valmennus).

Miltä minun saavuttamani tulokset sinusta vaikuttavat ja kuinka arvelet nyt valmennuksen päätyttyä käyvän?

8 kommenttia:

 1. Mun on pitkään tehnyt mieli vispipuuroa, ehkä pitää nyt ryhtyä tuumasta toimeen.

  VastaaPoista
 2. Minusta hyvä tulos 6 viikon jälkeen! Onnittelut sinulle :) Minä uskon, että sinä jatkat hyvillä uusilla ruokavalinnoilla ja ehkä tulet jatkossa pudottamaan vielä lisää senttejä ja kiloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen tuohon oikein tyytyväinen, pian tulee postausta miten on mennyt valmennuksen jälkeen ;)

   Poista
 3. Löytyisipä itseltäkin motivaatiota laittaa ruokavalio ojennukseen :D

  VastaaPoista
 4. Hienosti olet saavuttanut tuloksia! Tsemppia myös jatkoon!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground...

Luetuimmat