tiistai 8. syyskuuta 2020

Hyaluron Filler

 saatu ilmaistuote

Säiden taas pikkuhiljaa viilentyessä iho alkaa taas kaivata entistä enemmän kosteutta ja tämän päiväinen tehogeeli lupaa jopa 24h kosteutusta iholle!


Eucerin Hyaluron Filler (ovh n. 28€/30ml) on korkean hyaluronihappopitoisuuden sisältävä kevyt ja virkistävä geeli päivittäiseen käyttöön. Soveltuu täydellisesti meikin alle, ei tuki ihohuokosia. Käytetään aamuin-illoin ihonpuhdistuksen jälkeen ensimmäisenä tuotteena iholle.

Tuotteen tuoksun luvataan olevan kevyt ja miellyttävä, mutta näistä mielestäni vain toinen toteutuu. Minun nenääni tuoksu on melko voimakas (ehkä johtuen myös siitä, että viime aikoina käyttämäni tuotteet ovat olleet tuoksuttomia tai hyvin hyvin kevyesti tuoksuvia), mutta koen tuoksun kyllä itse miellyttävänä. Omalla kohdallani tuoksu ei ole häiritsevä, mutta mikäli olet tuoksuille herkkä niin tässä tapauksessa tämä tuote ei välttämättä ole sinulle.


Koostumus on juuri sitä mitä luvataankin eli kevyt ja tämä soveltuu täydellisesti meikin alla käytettäväksi.


Mitä mieltä sinä olet tuoksuista kosmetiikkatuotteissa?

8 kommenttia:

 1. Kiinnostava tuote. Olen kyllä huomannut, että iho tarttee nyt kosteutta. Heti kun tuli syksy, niin iho meni ihan kuivaksi :D

  VastaaPoista
 2. Tykkään yleensä tuoksuista tuotteissa. Harvoin mikään on ollut minulle liian voimakkaan tuoksuinen. Tämä olisi kiva testata!

  VastaaPoista
 3. Itse en tuoksuista välitä, kun ne aiheuttaa allergiaa ja migreeniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin huomaan viime vuosina tulleeni tuoksuille hieman herkemmäksi.

   Poista
 4. Uuu näyttää kivan kevyeltä! Kaikki tämmöiset tuotteet on just must mun iholle, tämäkin ois varmasti oikeen sopiva.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground...

Luetuimmat