sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Joulukalenterit 2020

*)mainoslinkki
Kuvat lainattu sivuilta, jossa ovat myynnissä.
Päivitetty 25.9.2020

Luulenko vain vai tuleeko joulu kauppoihin joka vuosi entistä aikaisemmin? Joulukalentereista ensimmäiset olen jo jokunen aika sitten bongannut myynnistä, joten olisiko jo aika lähteä koostamaan tätä perinteistä joulukalenteri-postausta? Eli aiempien vuosien tapaan päivitän tänne pikkuhiljaa joulukalentereita sitä mukaa kun niitä myyntiin tulee, vinkkaa ehdottomasti kommentteihin jos jotain uupuu niin saan päivitettyä sen tänne mukaan. Itse aion ehdottomasti hemmotella itseäni jollain kalenterilla myös tänä vuonna, katsotaan mihin tulen päätymään.




The Body Shopin valikoimissa on tuttuun tapaan kolmen eri hintaluokan joulukalenterit, yllä oleva kuva keskihintaisesta: 
Huom! Sivuilla on luettavissa sekä nähtävissä kalentereiden sisältö. Arvoa en valitettavasti nyt bongannut?


* Glossyboxin adventtikalenteri julkaistaan 2.10., mutta sitä voi tilata jo ennakkoon 99€ hintaan. Normaali hinta on 139€ ja arvoa tälle lupaillaan jopa yli 510€!


* TwistBeltä on myös tulossa supersuosittu joulukalenteri myyntiin syyskuun lopulla. Voit * täältä tilata alekoodin itsellesi, jolla saat kalenterin itsellesi hieman edullisemmin jo ennen virallista myyntiä. Itse kävin täyttämässä tietoni, tämä on erittäin vahva ehdokas tälle vuodelle!



* LookFantasticin joulukalenterin ennakkotilaus onnistuu * täältä. Hintaa tällä on 95€ ja arvoa luvataan yli 500€. Itsellänihän se oli kaksi vuotta sitten ja sisältö oli aivan huikea!

Myös Cult Beautyn joulukalenterin * odotuslistalle voi ilmoittautua mukaan (hinta £199). Nämä ovat käsittääkseni olleet myöskin erittäin suosittuja ja kannattaakin olla nopea mikäli haluaa napata itselleen.


* Kicksin valikoimista löytyy:


*Elevenin valikoimista löytyy:
* Rituals.. The Ritual of Advent 2D Christmas Three 60,50€ (arvo n. 130€, tämä kai viime vuotinen kalenteri?)


Joko sinä olet päättänyt minkä joulukalenterin itsellesi (tai jollekulle toiselle) aiot tänä vuonna hankkia vai pärjätäänkö siellä ilmankin?

10 kommenttia:

  1. Kohta varmaan tilataan joulukalentereita juhannuksena kun tosissaan aikaistuvat joka vuosi. Isoimman Body Shopin kalenterin tilasin jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo vielä saanut mitään ratkaisuja asian suhteen tehtyä :D

      Poista
  2. Mä en pysty ajattelemaan vielä joulukalentereita - vasta kesä loppui, mutta ehkä jo ensi kuussa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä itsekään ajatuksissani ole kovin pitkälle päässyt...

      Poista
  3. Meikäläinen ehtii niin harvoin kauppoihin, etten ole vielä huomannut mitään :D

    VastaaPoista
  4. tykkään nykyään tehdä itse, kaverille tai puolisolle :)

    https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Taitaa mennä tänäkin vuonna niin, että lapset saa kalenterit ja äiti jää ilman. :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mitä pakata mukaan?

Loma lähestyy hurjaa vauhtia ja olen jo tässä aloitellutkin meidän pakkailuja. Ja jo paljon ennakkoon tein itselleni pakkauslistaa, mitä kai...

Luetuimmat