keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Unelma-ammattiMikä tai millainen olisi sinun unelmiesi ammatti? Jos työskentelet jo siinä ammatissa niin kerro tarkemmin mitä kaikkea hyvää ammatissasi on?

8 kommenttia:

 1. Mun unelma-ammatti oli aikanaan vaatetusalan ammattilainen, joka olenkin. Kouluttauduin mallipukineiden valmistajaksi nuorena. Nyt aikuisena unelma-ammatti muuttui nuoriso-ohjaajaksi, jota olen sitten tehnyt 5 vuotta, mutta nyt viime viikolla minut valittiin kädentaito-ohjaajaksi, taitojen talolle. Teen siis edelleen nuorisotyötä mutta nyt keskityn kädentaitoihin. Sain siis nyt yhdistää nämä kaksi unelmaa toisiinsa.

  VastaaPoista
 2. Olen opiskellut unelma-ammattiini (kulttuurituottaja), mutta töitä alalta ei ole oikein löytynyt. Olen viimeksi viisi vuotta sitten tehnyt alan töitä. Ja nyt toki korona vielä vei viimeisetkin työt tapahtuma-alalta :(

  VastaaPoista
 3. En vielä yli 40-vuotiaanakaan tiedä mikä on unelma-ammattini tai missä haluaisin olla töissä. Palasin 10 vuoden tauon jälkeen koulutustani vastaavaan työhön. Nyt olen vuoden loppuun nykyisessä työssäni, joka on väliaikainen, koronan takia perustettu työpaikka. Muutama kuukausi aikaa miettiä, mitä seuraavaksi. Minun alallani on töitä hyvin tarjolla.

  VastaaPoista
 4. Kokolailla se mitä nyt teen. Tutkin ja levitän tietoa. Lisäksi jää sopivasti aikaa harrastuksille. Ja blogin kirjoittamiseen.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground...

Luetuimmat