maanantai 21. syyskuuta 2020

No vihdoinkin sain päätettyä!

*)mainoslinkki

Olen puhunut jo piiiiitkän aikaa uuden puhelimen hankinnasta ja yrittänyt aina aika ajoin vertailujakin tehdä, mutta jostain syystä en ole sinne hankinta-asteelle päässyt. Entinen puhelimeni oli Honor P20 Lite, johon oli varsin tyytyväinen käytössä. Ainut mikä tässä alkoi tökkiä (kuten edellisen Sonynkin kanssa) oli muistin loppuminen kesken sekä säröt etulasissa (mitäpä menin itse tiputtamaan). Aikanaan minulla oli pitkä liuta Nokialaisia ja vaihdoinkin sieltä pois siinä vaiheessa kun merkki myytiin eteenpäin. Nokian jälkeen taisin kokeilla HTC:n, josta siirryin Sonyn kautta Honoriin. Huaweillahan olisi loistavia puhelimia, mutta koska ne on epävarmuutta kuinka jatkossa sovellusten kanssa käy niin en halunnut merkin kanssa riskeerata. Lopputulema oli se, että pohdin pitkään Samsungin ja iPhonen välillä, josta päädyin lopulta.


* Samsung Galaxy A71 -puhelimeen, koska tämä eräissä matkapuhelin vertailuissa oli nostettu aika korkealle arvosanalle. Lisäksi omalla kohdalla muistin kapasiteetti ja muut ominaisuudet hinnan (379€)  kera tuntuivat itselleni sopivilta. Tilasin oman puhelimeni Elisan sivujen kautta toimituksella lähimyymälään, alle tunnissa tulikin viesti, että puhelin on haettavissa.

Valitettavasti itse en saanut millään synkronointia toimimaan entisen puhelimen kanssa, joten ensimmäinen ilta oli aikamoista taistelua puhelimen kanssa. Seuraava päivä meni kuitenkin jo sulavammin ja olen tällä hetkellä hankintaani erittäin tyytyväinen. Itsehän en tokikaan samalla kertaa tullut ajatelleeksi suojakalvon ja -kuorten hankintaa, joten laitoin ne tilaukseen jälkikäteen. Toivottavasti en saa pahoja kolhuja puhelimeeni ennen niiden saapumista!

Millä kriteereillä sinä olet hankkinut oman matkapuhelimesi?

10 kommenttia:

  1. Tuo puhelimen oma muisti on nykyään aika tärkeä. Edellisessä sitä oli huikeat 16 Gt verran, nykysovelluksien kanssa tuo ei riitä oikein mihinkään :D Puoliso, jolle vanhan puhelimen annoin, ei pahemmin SoMea käytä, niin sillä on siitä huolimatta jo yli 14 Gt käytetty :'D

    Nykyisessä on 128 Gt muistia, joten luulisi hetken riittävän! Lisäksi tuo Google oli itselleni se tärkein ja omasta puhelimestani se vielä löytyy, kun oli päivitys merkin edelliseen puhelimeen, eli se salli vielä merkin käyttävän Googlen palveluksia.

    Bonusta oli se, että suojakuori tuli puhelimen mukana (silikoninen, vain takaa/sivuilta peittävä) eli ei tarvinnut heti mennä ostoksille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuon Googlen takia rajasin nyt Huawein pois vaihtoehdoista vaikka muuten olisin varmasti siihen tarttunut.

      Poista
  2. Minä ostin uuden puhelimen keväällä. Minulla on ollut jo monta Samsungia ja ne ovat kestäneet hyvin kovassa käytössä. Tärkeää oli hyvä kamera. Otan blogikuvatkin nykyään puhelimella. Päädyin ostamaan Samsung S20. S-sarjaa oli edellinenkin puhelin, S8. Ennen en ole ihan näin kallista puhelinta ostanut, mutta ajattelin tässä olevan nyt puhelimen, tietokoneen ja kameran samassa. Kirjoitan blogipostauksetkin yleensä kännykällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin todennäköisesti tulen siirtymään tulevaisuudessa enemmän kameralla otettuihin kuviin.

      Poista
  3. Mäkin hankin juuri uuden puhelimen, tosin iPhonen. Olen ollut Omenan käyttäjä siitä asti, kun se Suomeen tuli ja en osaa käyttää mitään muuta :D

    VastaaPoista
  4. Minun kriteerit oli hyvä kamera ja käyttömukavuus.

    VastaaPoista
  5. Mullakin alkaisi kohta olemaan uuden puhelimen etsintä ajankohtainen. AInakin hyvä kamera ja suoritusteho on omalla listalla, kunhan nuo löytyy niin voin kuvitella vaihtavani.

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat