sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Prebioottinen seerumi

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Vinkkasin aiemmin, että blogiin on tulossa juttu Pulpe De Vien tuotteista kun olen näitä ehtinyt testailla ja tänään olisi viimein vuorossa ensimmäinen:


* No Filter -prebioottinen kasvoseerumi (ovh 15,90€/30ml) lupaa tasapainottaa, suojata ja tasapainottaa ihon toimintaa. Prebiootit ovat varmasti tutumpia ravintolisien muodossa, mutta alkaneet tulla myös ihonhoidon puolelle. Myös täällä näillä on samanlainen tarkoitus kuin ravintolisillä eli boostata ihon omaa hyvää bakteerikantaa. Tämä seerumi soveltuu käytettäväksi niin aamuisin kuin iltaisinkin.


Aivan ensimmäinen asia, johon kiinnitin tässä huomiota on aivan järjettömän ihanan sitruksinen tuoksu! Koostumus on kevyehkö, joten soveltuu hyvin käytettäväksi aamuisin meikin alla. Olen käyttänyt tätä myös iltaisin yövoiteen alla eli varsinkin näin kesällä on riittävä myös yötä vasten käytettäväksi.


Tämä on tosiaan ensimmäinen tuote, jonka Pulpe De Vieltä korkkasin käyttööni ja tämä oli ainakin erittäin positiivinen yllätys, odotan mielenkiinnolla kuinka muiden tuotteiden kanssa käy.


Joko olet ehtinyt tutustua sarjaan?

8 kommenttia:

 1. En ole tutustunut ja on ihan tuntematon muutoinkin. Hirmuisesti on olemassa erilaisia kosmetiikkamerkkejä...

  VastaaPoista
 2. Ei ole kyllä tuttu sarja tämä! Täytyy ottaa hiukan selvää kuitenkin!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 3. Enpä ole tällaisesta(kään) merkistä aiemmin kuullut. Sitruksiset tuoksut ovat lemppareitani.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat