tiistai 28. heinäkuuta 2020

Hajuveteni / Avon Attraction One Fresh & Intense EdP

saatu ilmaistuote

Sain yllätyspaketin Avonilta (kukapa ei yllätyksistä pitäisi?), jonka sisältä paljastui kaksi unisex-tuoksua:


Avon Attraction One EdP Fresh (ovh 43€/50ml) & Intense (ovh 43€/50ml)


Tämä tuoksuduo lupaa vahvistaa kemiaa kahden ihmisen välillä silloinkin kun he ovat erossa toisistaan. Molemmissa tuoksuissa on yhteinen sydäntuoksu The One, joka on suunniteltu ylläpitämään aistikasta ja jännittävää tunnelmaa. Nuotista löytyy sekoitus kermaista tonkapapua sekä herkullista limettiä.


Pakkaukset ovat melko pelkistetyn niin ulkomuodon kuin värityksenkin puolesta ja senkin vuoksi niin nainen kuin mieskin voi tarttua kumpaan tuoksuun tahansa. Toki herkemmin ehkä mustan mieltää maskuliinisemmaksi ja valkoisen feminiinisemmäksi.


Minun makuni tuoksujen suhteen on aika naisellinen ja yleensä unisex-tuoksut ovat minun nenääni hieman liian maskuliinisia (minulle). Niinpä lähdin testailemaan mielenkiinnolla molempia tuoksuja omalle iholleni. Miestähän minulla tällä hetkellä ei ole kenen iholta tuoksuja voisi tuoksutella.


Fresh tuoksuu kuuluu sitrus-aromaattis-metsäiseen tuoksukategoriaan ja sen päätuoksunuotit ovat The One -tuoksunuotin lisäksi viikuna ja setripuu. Tuoksun nimi Fresh kuvastaa mielestäni tätä tuoksua erittäin hyvin. Kaksikosta tämä on ehdottomasti minun mieleeni ja lyhyen testailun jälkeen yllätin itsenikin pohtimalla, että tämä tuoksu saattaisi olla sellainen jota jatkossakin käyttäisin.


Intense-tuoksu kuuluu itämais-metsäis-meripihkaiseen kategoriaan ja sen päätuoksunuotit The Onen lisäksi ovat kardemumma ja kahvi. Ja pelkästään kategorian perusteella osasin arvella ettei ole minun tuoksuni. Nenääni tämä on ehdottomasti selkeästi maskuliininen. Itseasiassa tuoksuna olisi juuri sellainen, jota mielelläni sen oikean iholta tuoksuttelisin.

Tuoksukaksikko yllätti positiivisesti vaikka toisaalta ei Avonin tuoksujen pitäisi yllättää, ne ovat hintaansa nähden todella laadukkaita ja harkiten luotuja! Katsotaan jääkö Fresh itselleni käyttöön ja löytyisi joskus joku kantamaan Intense-tuoksua.


Mitä mieltä sinä olet unisex-tuoksuista?

8 kommenttia:

  1. Unisex-tuoksuissakin on joukossa kivoja, ja omaan makuun yleensä osuvat paremmin nuo raikkaat tai hieman sitruksen taittavat. Vahvemmissa tai syvemmissä tuoksuissa hyppään yleensä naisten tuoksuhyllyn puolelle.

    VastaaPoista
  2. Avon-tuotteet ovat itselleni melko vieraita. Voisin hyvin tuoksutella tätä mielenkiinnosta. Sitrus-viikuna-seetripuu kuulostaa todella mielenkiintoiselta tuoksuyhdistelmältä.

    VastaaPoista
  3. Itselläni ei taida olla koskaan ollut unisex tuoksuja, mutta miksipä ei jos tuoksu vain on ihana. <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glass Serum

*)mainoslinkki Ihan alkuun pakko mainita, että on ihan mahtavaa huomata Kicksin ottaneen käyttöön maininnan ettei aktiiviaineita sisältävät ...

Luetuimmat