perjantai 17. heinäkuuta 2020

Berry Bomb

julkaistu alun perin 27.7.2019
saatu ilmaistuote

Aikaisemmin esittelin teille hieman Senja Cosmetics -sarjaa sekä paria testaamaani tuotetta, tänään on vuorossa tämä kaksikko:


Matte Magic kevyt päivä- ja yövoide (ovh 49€/50ml)
Berry Bomb täyteläinen päivä- ja yövoide (ovh 49€/50ml)

Kevyempi versio lupaa imeytyä ihoon hyvin jättäen sen samalla mattapintaiseksi. Voide sisältää mm. kuusenkerkkää, siankärsämöä, luomu koivumahlaa sekä villimustikkaa. Ihanteellinen seka- ja rasvaiselle iholle, sopii myös herkälle iholle. Sopii käytettäväksi meikin alla.

Täyteläinen versio on ihanteellinen kuivalla ja normaalille iholle. Voide sisältää mm. luomu koivumahlaa, suomalaisia villimarjoja (mustikka, variksenmarja, puolukka), tupasvillaa, pellavansiemenöljyä sekä luomu auringonkukkaöljyä. Soveltuu myös meikin alla käytettäväksi.


Itse olen käyttänyt kevyempää versiota aamuisin (meikin alla) ja täyteläisempää versiota iltaisin yövoiteena. Kevyemmän version sanoisin ennemminkin jättävän ihan samenttiseksi, meikki levittyy tämän päälle erinomaisesti. Kummassakaan en itse havainnut juurikaan tuoksua eli soveltuu mikäli olet tuoksuille hieman herkempi.

Ei ehkä mikään wow-elämys, mutta molemmat toimivat omalla ihollani oikein mainiosti. Iso plussa tulee tietenkin suomalaisuudesta ja siitä, että kyseessä on luonnonkosmetiikka - vaikken synteettisiä itse karsastakaan. Pakkaukset ovat myös minun silmääni kauniin yksinkertaiset, soveltuvat varmasti aikalailla jokaisen kylpyhuoneeseen.


Käytätkö sinä samaa voidetta aamuin-illoin?

8 kommenttia:

 1. Mulla on jo useamman vuoden viettänyt suosikkipaikkaansa Mossan mustikkavoide, josta kirjoitinkin täällä: www.fashionpoetry.eu/affordable-mossa/ ja lisäksi muita Mossan tuotteita, joille olen jo vuosissa ollut ihan myyty <3

  Senja vaikuttaa ihastuttavalta brändiltä, mutta itselleni ei allergioiden vuoksi sovellu (mm. koivunmahla) ainakaan nämä tuotteet.

  VastaaPoista
 2. Tää onkin ihan uusi juttu ja kiinnostava juurikin suomalaisuutensa ja luonnonkosmetiikan vuoksi.

  VastaaPoista
 3. Kesäisin käytän usein samaa voidetta päivä- ja yökäytössä, mutta talvella käytän usein eri voiteita päivisin ja öisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin herkemmin kesäisin riittää sama voide päiväksi ja yöksi, jos vaan maltan vain yhtä käyttää :D

   Poista
 4. Kuvittelen ton Berry Bombin tuoksuvan ihan marjapommilta :D Luin tosin ensin Cherry Bomb ja vähän petyin että kyseessä olikin Berry. Senjaa pitää kyllä testata tulevaisuudessa!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans toivoin niin kovasti jotain marjaista tuoksua, mutta tosiaan minun nenääni nämä olivat varsin tuoksuttomia :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat