perjantai 24. heinäkuuta 2020

Pakuri, reishi & flow

Julkaistu alun perin 12.8.2019
saatu ilmaistuote

Kahvin kulutus on jostain kumman syystä viime aikoina hieman kasvanut ja aiempaan nähden saatan jopa iltapäivälläkin juoda kahvia. Tästäkin syystä entistä enemmän olen kaivannut vaihtelua kahvien parissa ja sainkin jo aiemmin tänä vuonna paketin mielenkiintoista testattavaa Ruohonjuuresta.


Pakurikahvi, Flow kahvi (ovh 9,95€/200g) ja Reishikahvi (ovh 9,99€/250g).

(Näistä pakurikahvia ei tällä hetkellä Ruohonjuuren valikoimissa ole.)


Reishikahvi on yleiskuntoa kohottava; edistää fyysistä hyvinvointia, parantaa verenkiertoa, alentaa kolesterolia ja vahvistaa immuniteettia. Keskipaahtoinen perulainen Reilun Kaupan Arabica -kahvi on vatsaystävällistä.


Flow kahvi auttaa terästäytymään. Perulaisen Reilun Kaupan Arabica -kahvin joukkoon on lisätty siiliorakasuutetta (lion's mane), Chocamine-uutetta (kaakaosta valmistettua, teobromiini) sekä L-teaniinia.


Pakurikahvi sisältää nimensä mukaisesti Suomessa pitkät käyttöperinteet sota-ajoilta omaavaa pakuriuutetta sekoitettuna perulaiseen Reilun Kaupan Arabica -kahviin. Vatsaystävällinen kahvi lisää vastustuskykyä.


Kaikki näistä kolmesta kahvista on maultaan pehmeitä ja aivan selkeästi vatsaystävällisempiä - näiden kanssa ei tarvitse pelätä järkyttävää närästystä vaikka joisi useammankin kupillisen. Kuitenkin sanoisin ettei maku muutoin eroa perinteisestä suodatinkahvista - testasin tätä itseasiassa niin, että keittelin kyseisiä kahveja mainitsematta niistä erityisesti eivätkä esim. vanhempani (jotka ovat kovia kahvinjuojia) maininneet huomanneensa mitään erityistä :D En oikein osaa sanoa mikä näistä nousi omaksi suosikikseni, ehkä reishikahvi?


Oletko sinä testannut näitä tai jotain muita erikoisempia kahvilaatuja?

7 kommenttia:

 1. Tulee hyvin harvoin juotua tavallista suodatin kahvia, joten nämä eivät ole tuttuja. Hyvältä näyttää kuitenkin.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 2. Olen itse asiassa päässyt maistamaan tuota Pakuri-kahvia :) Muut eivät ole minulle tuttuja. Pakuri-kahvi on maultaan minusta hyvin pehmeää!

  VastaaPoista
 3. Mä en ole koskaan oppinut kahvia juomaan, enkä mitään muutakaan kuumaa. Jos joisin, luulen, että kaikki erikoiskahvit olisi mun juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kuumat juomat on oikea pelastus kun olen niin usein kylmissäni :D

   Poista
 4. En ole mikään kahvinjuoja, mutta nämä vaikuttavat mielenkiintoisilta :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat