maanantai 6. heinäkuuta 2020

Vähänkäytetty.fi

*)mainoslinkki

Jos sinulla on lapsia niin tiedät kuinka tiiviillä tahdilla vaatteissa (ja leluissakin) joutuu tekemään uusia hankintoja sekä luopumaan entisistä. Livekirpparit koronankin takia kevään aikana ovat jääneet vähemmälle ja omalla kohdalla ne eivät ehkä ole ihan niin minun juttu ainakaan myyjänä. Siksi olikin mahtavaa kun tuossa joskus viime vuoden puolella bongasin nettikirpparin, jonne on kohtuullisen helppoa laittaa itse myyntiin tavaraa.

 
* Vähänkäytetty.fi kautta olen pari kertaa itse ostanut tuotteita ja sitäkin enemmän olen sinne laittanut tavaraa myyntiin. Sen verran vaivaa joutuu näkemään, että kuvaat, hinnoittelet sekä kirjoitat esittelytekstit myyntiin laittamistasi tuotteista. Saat tuotteet pois nurkistasi ja jos tuotteet eivät myyntiajan puitteissa mene kaupaksi, voit lunastaa ne takaisin itsellesi (postikulujen hinnalla) tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen (näin olen itse toiminut). Itse olen kokenut, että tätä kautta omatkin vaatteet liikkuvat huomattavasti paremmin kuin missään muualla ja jos jotain jää myymättä niin saa hyvän mielen kun ne menevät hyvään tarkoitukseen. Niin ja se on superia, että vaatteiden lisäksi tänne voi myyntiin laittaa myös esim. kirjoja ja leluja!


Onko Vähänkäytetty.fi sinulle tuttu paikka myyjän ja/tai ostajan näkökulmasta?

5 kommenttia:

  1. Pitääkin kokeilla tuota! Vaatehuoneen karsinta on edessä.

    VastaaPoista
  2. Vähänkäytetty on tuttu markkinapaikka. Hyvä, että kirppistelyäkin löytyy nettiversiona.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkkauksesta! Ei ollut aiemmin minulle tuttu paikka mutta kurkkasin nyt. Olen aiemmin käynyt itse myymässä kirppareilla mutta nykyään ei aika anna myöden. Lahjoitan myös Fidaan aika paljon vaatetta ja tavaraa.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat