maanantai 13. heinäkuuta 2020

Kesäkuun kosmetiikkaostokset & loppuneet

*)saatu ilmaistuote

Kuten otsikosta voitte päätellä niin ymppään tällä kertaa ostot ja loppuneet yhteen. Syy on yksinkertainen; kesäkuussa en nimittäin tullut tehneeksi lainkaan kosmetiikkahankintoja! Yhtenä syynä ehkä sekin, että sovin heinäkuun alkuun melkoisesti kustantaneen ilmalämpöpumpun asennuksen, joten saadaan ehkä muutama kuukausi hieman katsoa ettei ihan turhuuksia tulisi hankittua. (Tosin ei tämä ole estänyt tekemästä hankintoja tuolle pikkuneidille - kumma juttu :D)

Mutta se ostoista ja mennään loppuneisiin:


Loppuneiden kasaan päätyi sama määrä tuotteita kuin toukokuussakin eli 14 kpl. Näistä täysikokoisia oli peräti 13kpl (mukaan lukien kertakäyttöiset tuotteet). Kasvoille tarkoitettuja tuotteita oli 6, vartalolle tarkoitettuja tuotteita 2, hiustuotteita 4 ja meikkituotteita 2.

Näistä valitsin tämän nelikon tarkempaan syyniin:


Ja nämä taas tuttuun tapaan sekalaisessa järjestyksessä. Aloitetaan tällä kertaa vaikkapa:
(Jos tuotteesta löytyy postaus niin olen sen linkittänyt mukaan eli klikkaa tuotenimestä ja pääset aiempaan esittelyyni.)


* Mizon meikinpuhdistusöljystä. Tämä on tosiaan koostumukseltaan juoksevampaa kuin mikä ehkä olisi ihan napakymppi itselleni (tähän mennessä kaikissa aasialaisissa puhdistusöljyissä mitä olen testaillut on ollut vastaavanlainen koostumus), mutta olen kai ehtinyt tähän jo tottua koska harmittelin kovasti tämän tuotteen loppumista - vaikka se riittoisaa olikin. Annetaan siis tällä kertaa pisteitä 4,5/5.


* Skin Treat Vitamin C -seerumi oli aivan ihanan virkistävä tuote aamuihin ja pääsi suorastaan yllättämään loppumisellaan. Tässä on myöskin aivan loistava hinta-laatu -suhde! 5/5

 
* Kicks oman merkin huulivoide yllätti ja suorastaan koukutti. Kunhan saan tällä hetkellä käytössä olevan kulutettua pois niin voisin melkein käydä ostamassa uuden käyttöön. 5/5


Fudgen hopeashampoo on ollut käytössäni hiuksissani olevien vaaleiden raitojen vuoksi ja ehtikin olla hyllyssä varsin kauan, on nimittäin sen verran riittoisaa eikä tokikaan ihan jatkuvassa käytössä. Tämä on ehdottomasti yksi suosikeistani hopeashampoista, mutta mielelläni kuulen vinkkejä myös muista!


Onko sinulla antaa vinkkiä hopeashampoon suhteen tai oletko ylipäätään koskaan moista tuotetta tullut käyttäneeksi?

8 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat