tiistai 7. heinäkuuta 2020

BookBeat

*)mainoslinkki

Koronakevät on varmaankin monille tuonut tutuksi erilaiset äänikirjapalvelut, mutta mikäli et ole vielä ehtinyt testata niin muutama sana Suomen suosituimmaista äänikirjapalvelusta * BookBeatista. Valikoimista löytyy yli 100 000 ääni- ja e-kirjaa ja voit valita itsellesi sopivimmasta paketista. Basic maksaa vain 9,99€/kk ja sillä voi lukea (ja kuunnella) jopa 20h/kk, Premium-paketti maksaa 16,90€/kk ja sillä käytössäsi on rajoitukseton määrä luku- ja kuunteluaikaa. Jos käyttäjiä taloudesta löytyy useampia niin saat lisäprofiilit 4,90€/kk per käyttäjä hintaan. Voit katkaista jäsenyytesi koska tahansa ja mikä parasta; saat testattua palvelun toimivuutta itselläsi ilmaisen 2 viikon kokeilujakson aikana!


Itse olen tosiaan vielä harjoitteluvaiheessa ääni- ja e-kirjojen suhteen, mutta pikkuneidille varsinkin nukutussatu * "Kani joka tahtoi nukahtaa" on osoittautunut aivan loistavaksi löydöksi. Ja olen tätä muuten testannut itsekin kun meinasi pyörimiseksi mennä - toimi!


Joko sinä olet ehtinyt kokeilla BooBeat-palvelua tai innostutko kenties nyt tämän muistutuksen myötä ottamaan testiin?

10 kommenttia:

 1. Bookbeatin tyytyväinen käyttäjä täällä. Tämän vuoden kuunneltujen kirjojen saldo on 83. Työmatkalla on mukava kuunnella kirjaa ja illalla lapsen kanssa iltasatuna.

  VastaaPoista
 2. Juu, olen kokeillut ja tykkäsin kyllä, mutta ne kirjat joita itse tykkään lukea ei olleet kuuntelumahdollisuudessa. Ainoastaan yksi oli, siksi sen sitten lopetin.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut Bookbeat käytössä 1,5 vuotta. Sitä ennen käytin ilmaiset jaksot kaikista löytämistäni äänikirjapalveluista. Minun lisäkseni myös muu perhe kuuntelee kirjoja. Hetki meni ennen kuin opin sujuvasti kuuntelemaan. Nykyään kuuntelen 1,5 kertaisella nopeudella.

  VastaaPoista
 4. Mulla oli bookbeat käytössä ennen, tykkäsin kovasti. Pistin kuitenkin tauolle äitiysloman myötä. Aika kallishan tuo on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siitä iso raha vuodessa tulee, mutta jos on ahkeralla käytöllä niin.. :)

   Poista
 5. Mie olen aikaisemmin kokeillut yhtä kilpailevaa kirjapalvelua, koin haastvaksi kun lasten hereillä ollessa ei saanut täyttä kuuntelu rauhaa ja nukkumaan mennessä taas nukahdin kesken kaiken. Olis ehkä pitäny aloittaa kokeilu suomenkielisistä kirjoista 😅 nyt oon opetellut kuuntelemaan kahta podcastia 😊

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat