lauantai 11. heinäkuuta 2020

Hiljainen tyttö

*)mainoslinkki

Tänään tältä erää viimeinen Gerritsenin kirja esittelyssä, vielä teille tulen kokoamaan postaukseen lukemani yhteen - muutama tuotannosta jää vielä odottamaan lukemistaan, koska äitini ei ole näitä ehtinyt itselleen vielä hankkia.


Hiljainen tyttö (The Silent Girl) (* 4,50€/e-kirja) kuuluu Gerritsenin myöhäisempään tuotantoon ja kirjassa seikkailee jälleen suosikkiduoni Rizzeli&Isles. 


"Ikiaikainen paha vainoaa Bostonin Chinatownia. Vain Jane Rizzoli ja Maura Isles voivat katkaista väkivaltaisten murhien kierteen. Bostonin Chinatownin kujalta löytyy irtileikattu käsi, viereisen talon katolta ruumis. Etsivä Jane Rizzoli ja kuolinsyyntutkija Maura Isles hälytetään tutkimaan tapausta, johtolankoinaan ainoastaan uhrilta löydetty ase, pari tunnistamatonta karvaa ja Chinatownin salaperäiset legendat. Menneisyyden haamut heräävät eloon, kun selviää, ettei surma suinkaan ole kiinalaiskorttelissa ensimmäinen."


Jälleen Gerritsenin kirja, jota en halunnut päästää käsistäni ennenkuin sain luettua kannesta kanteen. Juoni on monitahoinen, mutta ehkä jopa kuvattavissa surulliseksi - tai itse ainakin kyseisen aiheen koen aina jotenkin riipaisevan sydäntä (ymmärrät ehkä mitä tarkoitan kun luet kirjan).

Harmillista suorastaan päästä Gerritsenin kirjoissa tältä erää siihen viimeiseen, mutta onneksi kirjoja edelleenkin ilmestyy ja tosiaan muutama vielä lukematta. Pitää itsekin yrittää etsiskellä jos nämä puuttuvat kirjat saisi äidin kokoelmaa kartuttamaan :D


Tuleeko sinulle luettua jonain vuodenaikana selkeästi muita enemmän vai onko tahti yhtä hidas/nopea vuoden ympäri?

8 kommenttia:

 1. Kuuntelen kyllä paljon kirjoja talvisin, käsllä ei oikein ehdi kun on niin paljon muuta.

  VastaaPoista
 2. Kesällä luen enemmän juuri dekkareita kuin talvella. Tämä tapa alkoi
  jo joskus opiskeluaikana. Minulla on tapana myös lukea kesäisin
  iki-ihania Georg Simenonin Maigret kirjoja. Tälläkin hetkellä yksi
  menossa Maigret syrjästäkatsojana. Kesällä on myös enemmän vapaa-aikaa
  ja lomalla tulee luettua.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa jännittävältä. Jos lukisin enemmän niin luulen, että talviaika olisi sellainen jolloin lukisin.

  VastaaPoista
 4. Harmi, kun en tällä hetkellä ehdi lukemaan mitään kirjoja. Toivottavasti talvella löytyy enemmän aikaa kirjoille.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat