perjantai 3. heinäkuuta 2020

Suomalainen valinta

Julkaistu alunperin 17.8.2019
saatu ilmaistuote

CHOICE Finland on itselleni entuudestaan nimeltä tuttu ja olen jossain messuilla muistaakseni tuotteita hypistellytkin, mutta vasta nyt pääsin kokeilemaan kasvoille asti. Jos sarja on sinulle entuudestaan tuntematon niin kuten nimestäkin voi päätellä, kyseessä on suomalainen vegaaninen ja eläinkokeeton luonnonkosmetiikkamerkki. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkäihoiset.

Itselleni tuli testiin trio:


Seerumi (ovh 52€/30ml), silmänympärysvoide (ovh 28€/15ml) ja kasvonaamio (ovh 28€/100ml).

Seerumi suojaa, kosteuttaa, kirkastaa ja vahvistaa ihoa. Vaikuttavina aineina mm. aloen lehtiuuute, siankärsämö ja hyaluronihappo. Käytetään aamuin-illoin kasvojen lisäksi myös silmän- ja huultenympärysiholle sekä kaulalle.

Silmänympärysvoide hoitaa, kiinteyttää ja vie turvotusta sekä tummuutta silmänympärysiholta. Sisältää mm. koivunmahlaa, arganöljyä ja hyaluronihappoa. Käytetään aamuin-illoin.

Kasvonaamio on kaksivaikutteinen; se kosteuttaa sekä samalla hellävaraisesti kuorii ihoa AHA-happojen avulla. Sisältää AHA-happojen lisäksi mm. mustikkauutetta, sokeriruoko-, sitruuna-, appelsiini- ja sokerivaahterauutteita. Käytetään kerran viikossa, vaikutusaika 20 minuuttia.


Yllä olevassa kuvassa vasemmalla silmänympärysvoide ja oikealla seerumi, alla olevassa kuvassa kasvonaamio.

Mikään tästä kolmikosta ei minun nenääni tuoksu oikeastaan miltään. Seerumi on koostumukseltaan kirkasta fluidia, joka imeytyy iholle hyvin. Itselläni on toiminut hyvin meikin alla, mutta toisaalta riittää hyvin omaankin makuuni kosteuttamaan ihoa myös yövoiteen alla.

Silmänympärysvoide on koostumukseltaan melko tuhdin voidemaista ja olenkin tätä suosinut nyt kesällä enemmän yökäytössä - toimii kuitenkin myös meikin alla. Annostelun kanssa kannattaa olla tarkkana; tätä riittää käytössä hyvin pieni määrä!


Kasvonaamio on melko juoksevaa, mutta kuitenkin helppo levittää kasvoille. Vaikutusaikana tai sen jälkeen ihollani ei tuntunut mitään nipistelyä tai vastaavaa eikä se myöskään kasvojen pesun jälkeen punoittanut eli kuoriva vaikutus on todellakin hellävarainen - tosin jos omaat extraherkän ihon niin toki kannattaa tämänkin kanssa alkuun olla varovainen ja kokeilla vaikka ensin lyhyemmällä vaikutusajalla. Iho kirkastui ja ehkä täten myös näytti tasaisemmalta käytön jälkeen.

En oikein osaa sanoa mikä tästä kolmikosta olisi noussut omaksi suosikikseni. Kaikki ovat toimivia ja yhtä ihania, mutta ehkä jos vain yksi olisi valittava niin päätyisin tuohon kasvonaamioon.


Onko merkki sinulle entuudestaan tuttu?

8 kommenttia:

 1. En ole koskaan kuullutkaan tästä, mutta nyt täytyy kyllä selvittää enemmän tuotteen taustaa. Jos vaikka soveltuisi meidän käyttöön.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 2. Kotimaisuus ilmeisesti ainakin tarkoittaa, että tuotteen sisällöstä saa aika hyvin selvää!

  VastaaPoista
 3. Sain silloin saman paketin kuin sinä, mutta nämä on vielä korkkaamatta! Täytyykin ottaa kokeiluun pikimmiten :)

  VastaaPoista
 4. Tämä ei olekaan entuudestaan tuttu. Kiitos vinkistä, tähän pitää tutustua <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat