torstai 23. heinäkuuta 2020

Anti-age tyyny?

*)mainoslinkki


Ensi alkuun ajatus tyynystä, jolla olisi anti-age -vaikutusta voi kuulostaa hullulta, mutta kun asiaa tarkemmin miettii niin itseasiassa se on aivan järkevää. Selällään nukkuminen olisi paras vaihtoehto mikäli haluaa välttää nukkumisesta aiheutuvia juonteita iholle, mutta kaikille tämä ei ole oikea ratkaisi. En nyt muista missä vaiheessa minulla on alkanut vaivata se etten pystynyt nukkumaan kuin lyhyen hetken selällään, saattoi olla raskausaikakin joka muutti sen verran fysiikkaa. Olen siis nukkunut jo kauan kyljellään, onneksi ainakin jossain määrin molempia kylkiä vaihdelle. (Vatsallaan nukkuminenhan on huonoin vaihtoehto jos haluaisi nuo juonteet välttää, sitä en itse onneksi harrasta lainkaan :D)

Olin lukenut tästä * Nurse Jamien anti-age -tyynystä (hinta n. 70€) aikaisemmin ja pohtinut, että voisi olla mielenkiintoista kokeilla. En kuitenkaan raaskinut kokeiluun laittaa niin paljoa rahaa kuin uusi tyyny olisi kustantanut, ja sitten asia unohtuikin. Kunnes bloggaajakollega kysyi kuka haluaisi hänen tyynynsä postikulujen hinnalla. Kerrankin olin kärppänä paikalla ja sain tyynyn itselleni. (Lupasin laittaa ryhmässä jakoon seuraavalle mikäli ei olisi minun juttuni.)


En ehtinyt tyynyä edes kovin kauaa kokeilla kun totesin sen LOISTAVAKSI. Voi kun olisin jo aiemmin tullut tämän hankkineeksi. Eikä nyt niinkään se kuinka tämä mahdollisesti vaikuttaa juonteiden syntymiseen vaan sen vuoksi, että on parantanut yöuniani huomattavasti! Hyvät yöunethan ovat myös nuorekkaan ulkonäön taustalla, joten siinä mielessä tyyny toimii omalla kohdallani loistavasti. Yksi erikoisuus myös; olen tämän kanssa pystynyt nukkumaan todella pitkiä pätkiä myös selälläni eli on selkeästi ergonomisesti minulle aikalailla täydellinen.

Jos et tätä tyynyä itsellesi halua niin kannattaa kuitenkin ehdottomasti kiinnittää huomiota siihen millainen tyyny tällä hetkellä käytössä on ja voisiko toiseen vaihtamalla vaikuttaa jopa melko radikaalisti omiin yöuniinsa.

P.s. Kannattaa lukaista Virven kattava postaus tästä tyynystä täältä.

Oletko sinä valmis satsaamaan laadukkaaseen tyynyyn?


8 kommenttia:

 1. Mietinkin otsikon pohjalta, että mikä se anti age vaikutus mahtaa olla, mutta se on selällä nukkuminen :) Se ei valitettavasti ole luontaista minulle. Naama tukahtuneena tyynyssä on se best asento :D

  VastaaPoista
 2. En oikeastaan, kun heitän tyynyt aina pois...

  VastaaPoista
 3. Olipa kiinnostava juttu! Itsekään en osaa nukkua selällään, ja voin oikein tuntea, miten ne juonteet porautuvat kasvoihini, kun nukun pää tyynyyn hautautuneena. Pitääpä selvittää tarkemmin, että miten tämä anti age tyyny toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin postaukseen linkin Virven kirjoitukseen, jossa on loistavasti kerrottu tästä tyynystä!

   Poista
 4. Tätä olisi kyllä ihan mielenkiintoista kokeilla :). Itse nukun pääasiassa kyljellä tai mahallaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vatsallaan nukkuminen ei varmaan ainakaan raskausaikana onnistunut?

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Jeju tangerine

*)mainoslinkki Tänään iholle ihanaa mandariinin tuoksua: * Esfolio Jeju Tangerine Body Lotion (ovh 9,90€/500ml) on ihoa kosteut...

Luetuimmat