keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Joulun perinteet

lainattu YLEn sivulta
Mitä perinteitä sinun jouluusi kuuluu olennaisesti?

8 kommenttia:

 1. Aamulla herään katsomaan Joulupukin kuumalinjaa. Myös joulusauna ja lahjojen avaaminen ruokailun jälkeen kuuluu perinteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulupukin kuumalinja taitaa tulla olemaan myös osa neidin jouluperinteitä - kuten on ollut itsellänikin :D

   Poista
 2. Aikanaan meillä oli perinteenä se, että kaikki läheiset kokoontuu meille syömään. Jouluohjelmia katsellaan, kuten Samu sirkan joulutervehdys. Lapsille taas joulupukin kuumalinja on the juttu ollut. Samalla kun joulupukkia katsellaan, niin syödään aamupalaa olkkarissa kaikessa rauhassa. Keittiöön on kerätty kunnon aamiaispöytä erilaisine herkkuineen. Iltapäivällä on avattu lahjat, että ehtii leikkiä niillä ja koirien ulkoilutusta. Aika rentoa olemista vain.

  VastaaPoista
 3. Aamu alkaa riisipuurolla ja saunalla. Aamupäivä menee lasten ohjelmien parissa ja päivällä joulukirkko sekä tyttären haudalla käynti. Sitten takaisin kotiin, ruoka ja alkuillasta joululahjat. <3

  VastaaPoista
 4. Kuusenhaku aatonaattona, kuusen koristelu aattona aamulla samalla kun telkkarissa pyörii joulupukin kuumalinja, illalla syödään ja saunotaan :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat