tiistai 24. joulukuuta 2019

Kauneusbloggaajien joulukalenteri luukku 24: Parasta kaupungissani jouluna

banneri: Laura Loukola
Satumaisen ihanaa jouluaattoa kaikille! Tänään luukku avautuu kaikissa blogeissa ja yhteisenä aiheena on "Parasta kaupungissani jouluna". Tänään monikaan ei varmaan ehdi tarkemmin tutustua sisältöön, mutta kannattaa vaikka joulunpyhinä fiilistellä aiheella. Alhaalta löydät listan kaikista mukana olevista blogeista!

Mikäli ei ole vielä selväksi tullut niin minun kaupunkini on tietysti Joensuu. Ensimmäinen asia mikä tuli mieleen parhaana joulusta on se, etten itse muista täällä koskaan olleen mustaa joulua eli tähän mennessä jokainen joulu on ollut luminen (enemmän tai vähemmän) minkä myötä lumi ja valkoisuus toki liittyvätkin olennaisena osana jouluuni. Itselleni toki myös se kaikista paras asia on se, että perheeni asuu myös Joensuussa eli joulut olen täällä viettänyt tähän mennessä aina - ja tulen varmasti pitkälti tulevaisuudessakin viettämään.

Mikä on sinun kaupunkisi ja mikä siellä on se kaikista paras jouluun liittyvä asia?


Tässä vielä lista kaikista kalenterissa mukana olleista blogeista <3

12 kommenttia:

 1. Mun vastaukset voi tietysti lukea luukustani mutta ihme on jos täällä olisi musta joulu ;) silloin kun Kuopiossa asuin niin siellä oli mustia jouluja. Jännä vaikka se on niin lähellä, niin kuitenkin sen verran kaueampana. Hyvää joulua Mira sinulle ja läheisillesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jäänyt tietokoneella oleilu aika vähiin nyt viimeisen viikon aikana, pitää sun postaus ehdottomasti käydä lukaisemassa :)

   Poista
 2. Mä voisin muuttaa Joensuuhun pelkän valkoisen joulun takia. LOL :D

  Hyvää joulua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari vuotta sitten täälläkin taidettiin joutua jännäämään lumen tuloa, mutta kyllä sitä lopulta saatiin - ja muistaakseni sinä vuonna sitten joulun jälkeen ihan urakalla :D

   Poista
 3. Vietimme joulun Helsingissä. Suvun kanssa vietetyt joulut ovat ihania <3

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti joulu oli ihana ja valkoinenkin! Täällä Keski-Suomessa ainakin oli :)

  VastaaPoista
 5. Meillä täällä Vaasassa oli onneksi valkoinen joulu. Nyt ovat lumet sulaneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on lunta sen verran ettei vesisateetkaan ihan kaikkea vieneet. Saas nähdä miten tulevan viikon kanssa kun plussasäitä ja lisää vettä näyttäisi taas olevan luvassa..

   Poista
 6. Täällä lumi alkoi sataa aattoiltana. Ihaninta täällä Ylöjärvellä on jouluisin ehkä rauhallisuus ja lasten joulukirkko. <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat