torstai 12. joulukuuta 2019

Joulukalenterin luukut 1-9: Kicks Beauty

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Tänään esittelyvuorossa saamani * Kicks Beauty joulukalenterin sisältö. Hintaa kalenterilla oli 44,90€ (tällä hetkellä myynnissä -30% alennuksella!) ja arvoa luvattiin noin 140€ verran.


Kalenteri on väritykseltään kaunis ja sivussa oleva nyöritys tuo vielä vähän lisää luksuksen tuntua. Kalenterin kaikki tuotteet ovat Kicks Beauty -tuotesarjasta.


Tähän mennessä kalenterista tullut:
1. Hair spray 75ml
3. Organic lip balm spearmint 4,25g
6. Peili
9. tyhjä :D kun kalenteria hieman kuvian ottamisen jälkeen heiluttelin niin totesin, että tästä luukusta on ehkä livahtanut tiehensä * hiuspinnit?


Odotan suurella mielenkiinnolla mitä seuraavaksi on tulossa, tähän mennessä tulleista tuotteista ehkä tuo silmänympärysvoide on se kaikista mielenkiintoisin vaikka nopealla silmäilyllä arvelisin ison osan näistä jäävän muutoinkin itselleni käyttöön - esim. hiuslenkeille tulee ihan taatusti tulevaisuudessa kova tarve :D


Mitä veikkaisit kalenterista vielä paljastuvan?

6 kommenttia:

 1. Nice items, the polish looks good :-D

  VastaaPoista
 2. Kynsilakka,ripsiväri,kasvi-ja käsivoide

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsilakka ja käsivoide tästä taisikin jo tulla, ripsiväri ja kasvovoide vielä uupuvat :)

   Poista
 3. Itselläni on Kiehlsin joulukalenteri, josta toistaiseksi on ehkä tullut yksi tuote, jonka parin kokeilukerran jälkeen alensin jalkarasvaksi: silmänympärysvoiteena se oli aivan liian raskas minulle. Innolla testaan ainetta, jonka pitäisi vaalentaa ihon tummia läiskiä, sekin tuli kalenterista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko kyseessä tämä: https://blingershimmer.blogspot.com/2019/11/dark-spot-solution.html

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat