maanantai 2. joulukuuta 2019

Pakkauksettomuus

saatu ilmaistuote

Lushille ekologisuus on tärkeää ja yksi keino sen edistämiseen on tuotteet, jotka roskaavat mahdollisimman vähän. Kun tuotteet ovat kiinteässä muodossa eivätkä tarvitse pakkauksia niin tällöin toki homma hoituu helposti ja kätevästi. Usein kiinteässä muodossa olevat tuotteet ovat myös riittoisampia, joten tämäkin tekee näistä ekologisemman vaihtoehdon. Pakkauksettomuudesta voit lukaista vielä tarkemmin Lushin omilta sivuilta. Aiheeseen liittyen esittelen teille kaksi tuotetta, jotka kannattavat pakkauksettomien puolelta pitää mielessä:


Banana Skin (ovh 18,95€) on kiinteässä muodossa oleva kasvoöljy. Sisältää nimensä mukaisesti banaania (sekä kuoren että hedelmän), mangovoita, murumuruvoita ja jojobaöljyä. Tuoksuu mausteiselle banaanikakulle (minun puolestani tuoksussa saisi olla vaikka hiven lisää banaanisuutta :D). Käyttö on helppoa; lämmitä palaa käsiesi välissä ja levitä käsiisi sulanut öljy kasvoille.

Kasvoöljyt ovat aivan ihania tuotteita varsinkin talvi-iholle ja itse tykästyin todella kovasti kiinteän kasvoöljyn levitystapaan; tämän kanssa ei tarvitse pelätä, että lasipullo luiskahtaisi liukkaista sormista lattialle ja hajoaisi! Valikoimista löytyy muutamia muitakin kiinteitä kasvoöljyjä ja näistä ainakin tuo ruusuinen Argan pitää joskus ehdottomasti kokeilla!


Buffy (ovh 13,95€/95g, 19,95€/200g) on kuoriva vartalovoi suihkun puolella käytettäväksi. Sisältää jauhettua riisiä, mantelia ja adukipapuja kuorimaan sekä kaakaovoita ja sheavoita kosteuttamaan.

Olen tätä käyttänyt aikaisemmin ja rakastuin tähän jo ensimmäisellä käyttökerralla - toinen kappale ei ole vähentänyt rakkautta yhtään. Tuoksuu taivaalliselle ja jättää ihon ihanan pehmeäksi <3


Suositko sinä pakkauksettomia tuotteita?

8 kommenttia:

 1. Tuo on erittäin hieno idea tuo pakkauksettomuus :)

  VastaaPoista
 2. Pakkauksettomuus on myös mun mielestä tosi hyvä juttu! Lushilta mun lemppari on se ampparin muotoinen pala :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on todella loistava idea! muoviroskaa tulee niin paljon!

  VastaaPoista
 4. Lush on itselle tosi tuntematon merkki, mutta monesti kuullut heidän tuotteistaan kehuja. Varsinkin just kun ottavat niin moni juttuja huomioon, kuten tämän pakkauksettomuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihan ehdottomasti tutustua joskus tuotteisiin myös itse! <3

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat