torstai 19. joulukuuta 2019

Bette Box joulukuu

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Tässä kuussa * Bette Box saapuikin epätyypillisen myöhään, tästä tosin tuli jo aiemmin pahoitteluviestiä; Postin lakko pääsi vaikuttamaan myös Betteen. Joulukuun boxille odotukset ovat aina huikean korkeat, mutta onnistuttiinko ne täyttämään?


"It is the season to sparkle" sopii joulukuuhun kuin nenä päähän - tämä lausahduskin sai ehkä juurikin sitä glitteriä ja kimallusta odottamaan, mitä valitettavasti boxista ei tällä kertaa löytynyt.


Love Beauty and Planet vartalovoi sheavoi&santelipuu (ovh 12,90€/250ml)
"Huipputehokkaasti kosteuttava ja epätoivoisen janoista ihoa kosteuttava Love Beauty Planet® Silkkinen shea Sheavoi ja santelipuu -vartalovoi."

Vartalovoit ovat ehdottomia suosikkejani talviaikaan. Tuoksultaan tämä on hieman makea, pitää testailla miltä tuntuu iholla.


"Antioksidanttipitoinen, virkistävä ja kevyesti kuoriva savipohjainen kasvonaamio kaikille ihotyypeille."

Savinaamiot eivät välttämättä ole näin talviaikaan se ykkösvalinta vaikka kyllä näitäkin tulee ihan säännöllisesti käytettyä. Jäänee odottamaan itselleni korkkausvuoroaan - ehkä.


Eucerin Hyaluron Filler päivävoide (ovh 38€/50ml - boxissa 7ml näyte) &
Novexpert Vitamin C yövoide (ovh 39€/40ml, boxissa 10ml näyte)

Pääsevät esiintymään samassa kuvassa ilman sen tarkempia saatetekstejä, koska vaikka molemmat onkin kortissa esitelty, niin pidän näitä koonsa vuoksi enemmänkin extroina. Näistä yövoide kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta tapaukselta.


Manna Kadar Mineral Powder (ovh $19 eli n. 17€)
En ole missään vaiheessa näihin Manna Kadarin tuotteisiin oikein tykästynyt eikä tämä tälläkään kertaa intoa herättänyt. Tämäkin lähtenee korkkaamatta kiertoon.


Pitkäaikaistilaajille extrana mukanaa oli pakattu 3x Maybeauty The Incredible Face Mask. Lisäksi varmaankin kaikilta löytyi pussinäyte kookosshampoosta.


Nyt täytyy sanoa etteivät minun odotukseni ainakaan boxin suhteen täyttyneet. Joulukuussa olisi kaivannut kimallusta ja hemmottelua mitä en kokenut tästä löytäneeni. Love Beauty and Planet vartalovoide on boxin parhaimmistoa ja tuotteista ainut, jonka uskoisin varmuudella jäävän omaan käyttööni. Manna Kadarille en ole missään vaiheessa syttynyt, joten sen löytyminen aiheuttaa enemmänkin sellaisen plaah-fiiliksen. Jotenkin jäin kaipaamaan myös usein extrana tullutta herkkua, joka olisi varsinkin nyt joulukuuhun sopinut täydellisesti.


Mitä sinä kaipaisit joulukuiseen yllätysboxiin mukaan?

12 kommenttia:

  1. Siulla ei ollutkaan sitä irtoglitteriä, se on varmaan ollut tuon savinaamion tilalla, kun nyt näin vasta tuon ensimmäistä kertaa näissä postauksissa.

    Ei kyllä mikään kummoinen boksi, juurikin jotain kimaltelevaa kaipaisi boksi tai herkullista suklaata tmv.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glitter olisi ehkä jouluboxiin ollut kyllä sopivampi vaikken tiedä kumpi lopulta olisi itselleni se mieluisampi :D

      Poista
  2. En tiedä olenko ainoa, mutta tällaisten kauneusboxien kohdalla oma fiilis on lähes poikkeusetta ollut, että joko tykkään boxin sisällöstä ihan älyttömän paljon, tai sitten se tuottaa lähes pelkkää pettymystä :D Tämä boxi olisi itsellekin ollut suuri pettymys, mutta sitten taas moni muu Betten syksyn boxi oli sellainen, että melkein harmitti etten ollut tilaajana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo riippuu ihan odotuksista, jonain muuna kuukautena tämä olisi saattanut olla ihan ok.. ehkä? :D

      Poista
  3. Ei ollut ihan lemppari-Bette tämä, Manna Kadarin tunkemista en ymmärrä, eikö löydy parempia merkkejä mukaan? Kaipaisin sitä luksusta, hyviä meikkimerkkejä ja jotain muutakuin markettituotteita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla ettei kovinkaan moni ole Manna Kadarin tuotteisiin niin kovin ihastunut?

      Poista
  4. Minä en ole koskaan Bette Box'ia tilannut. Välillä siellä näyttää olevan kivojaa tuotteita ja välillä vähemmän kiinnostavia. Kiva kun tänne laitat Bette Boxin sisältöä, niin voin miettiä - tilatako vai ei.
    Hyvää joulua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän näissä mysteeriboxeissa aina on; joka sisältö on hitti tai huti :)

      Poista
  5. Enpä ole näihin boxeihin langennut! Hyvä näin. Mieluummin hankin kosmetiikkaa tarpeen mukaan. Olen vähentänyt yhteistyöpostauksia kosmetiikan saralla todella radikaalisti, kun kaappeihin alkoi jäädä käyttämättömiä juttuja.

    Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä on kosmetiikkahankinnat viime aikoina jääneet todella vähiin juurikin siitä syystä, että tuotteita löytyy jo niin paljon kaapeista :D

      Poista
  6. Oikeastaan ainoat boksit, joita harkitsen keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tai sitten teeboksi-tilaus :) Oman työn puolesta on kaapit jo pullollaan sellaisia, joita tulee ilman ilmoittamistakin ja käytän minimaalisesti esim. kosmetiikkaa muutenkin joten oikeastaan vaan kaupallisen yhteistyön muodossa tulee kaappiin täytettä :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat