tiistai 3. joulukuuta 2019

Komorebi

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Kukapa ei haluaisi itselleen pitkiä räpsyttimiä - näin itsekin, joten enemmän kuin mielelläni testailen erilaisia ripsiseerumeja. (Vinkkejä kohtuuhintaisista ja toimivista saa antaa ;))


* Komorebi Beauty Eyelash Serum (ovh 19,50€)
lupaa auttaa ripsiä kasvamaan pitkiksi ja runsaiksi. Se stimuloi ripsien luonnollista kasvua samalla hoitavan koostumuksensa ansiosta takaamalla kasvulle parhaat mahdolliset olosuhteet. Kuukauden säännöllisellä käytöllä luvataan jo näkyviä tuloksia. Tuote on valmistettu Ruotsissa.

Itse käytin seerumia iltaisin päivittäin kuukauden ajan säännöllisesti, jonka jälkeen käytöstä hieman alkoi lipsua. Tosin kuukauden jälkeen käytön voikin vähentää joka toiseen päivään. Seerumi oli helppo levittää ripsirajaan eikä itselläni kirvellyt silmissä tms.

Alla kuvat ennen käyttöä (ylempi kuva) sekä n. 2kk käytön jälkeen:


Jälleen ilman kuvia olisin ehkä todennut etten mitään kummoisia huomannut, mutta kuvista on nähtävissä, että jotain positiivista muutosta on kuin onkin tapahtunut.


Yllä olevassa kuvassa alempi kuva otettu seerumin levityksen jälkeen mistä johtuen ripset näyttävät hieman kosteilta.


Onko sinulla kokemusta ripsiseerumeista?

7 kommenttia:

 1. Kyllä ripset ovat selkeästi kasvaneet :)

  VastaaPoista
 2. Ripset ovat selkeästi pidemmät nyt. Aikamoista...

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Juuri siitä syystä on hyvä ottaa ennen- ja jälkeen-kuvat aina kun mahdollista :D

   Poista
 4. Ennen ja jälkeen kuvat on kyllä niin havainnollistavia asiassa kuin asiassa :) Mulle itselle on suotu itseä tyydyttävät räpsyttimet joten hyvin harvoin tulee käytettyä edes ripsaria :D Toki työetuihin kuuluu kaikenmaailman testailu, että sen merkeissä tulee innolla kokeiltua kaikkea uutta :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat