perjantai 27. joulukuuta 2019

Antiseptinen hohkakivi

Julkaistu alun perin 9.10.2018
saatu ilmaistuote


Minun oli tarkoitus testata tätä jo aikaa sitten, mutta ensinnäkään raskauden aikana ison mahan kanssa kumartelu ei loppuvaiheessa oikein onnistunut ja sitten synnytyksen jälkeen aika on vain hurahtanut eikä asiaa ole muistanut. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan? 


kuorii, siloittaa, raikastaa, vilvoittaa ja hoitaa väsyneitä jalkoja. Sisältää mm. jauhettua hohkakiveä, sitruunan ja piparmintun eteerisiä öljyjä, manteliöljyä, sheavoita, arganöljyä ja kaoliinisavea.


Naamio ei sovellu herkälle iholle eikä tätä tule käyttää mikäli iho on vaurioitunut.
Käyttö on helppoa, mutta vaatii toki pienen hetken paikoillaan olemista:


Levitä jaloille ohut kerros naamiota, kiedo jalat elmukelmuun tai muovipussiin sekä pyyhkeeseen. Rentoudu ja anna naamion vaikuttaa 10 minuuttia (vaikutusaikana jaloissa voi tuntua pientä kihelmöintiä). Vaikutusajan jälkeen poista kääreet, lisää hieman vettä ja hiero naamiota jaloissa. Lopuksi pese naamio huolella pois ja viimeistele hoito jalkavoiteella.


Itse käytin kääreenä muovipussia, koska koin sen helpommaksi. Omalla kohdalla en huomannut minkäänlaista kihelmöintiä naamion vaikutusaikana jaloissa ja loppujen lopuksi sain tuon ajan varsin nopeasti kulumaan.


Täytyy sanoa, että tämän homman lopuksi totesin harmitellen sen miksen ollut tätä hemmotteluhoitoa tehnyt aikaisemmin! Jalat tuntuivat kaiken kaikkiaan ihanilta ja mikäli jalat eivät olisi näin huonoon kuntoon päätyneet (olen laiminlyönyt jalkojen hoidon viime aikoina aikalailla totaalisesti o.O) niin olisivat olleet varmasti superpehmoiset.

Kaiken kaikkiaan ihana hemmotteluhoito, joka pakottaa pysähtymään hetkeksi! (P.s. vaikutusaika kannattaa siinäkin mielessä hyödyntää, että hoitaa samalla myös kasvojen ihoa ;))


Hoidatko sinä säännöllisesti jalkojesi ihoa?

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Auttoi, mutta ihan kokonaan ei kaikkia taikonut pois, koska tosiaan oli päässyt aavistuksen liian huonoon kuntoon jalat - aikaisemmin jos olisin tämän hoksannut tehdä niin olisi varmasti saanut oikein pehmoiset jalat aikaan :)

   Poista
 2. Pitäisiköhän talven tullen harkita - pahimmillaan kantapääni halkeilevat kivuliaasti jos pitkään on tosi kuivaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa siinä tapauksessa ehdottomasti pyrkiä tilannetta ennaltaehkäisemään! Rikkoutuneelle ihollehan tämä tuote ei sovi.

   Poista
 3. Body shopilla on mielestäni vastaava kylläkin suihkussa käytettävä. Tosi mielenkiintoinen tuote!!! Kiitos esittelystä. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en löytänyt nopeasti katsottuna kuin kuorintavoiteen The Body Shopin valikoimista? :)

   Poista
 4. Hei vau! tälläistä tarvitsisi varmaan itsekin käyttää, ihan hävettää miten retuperällä omat jalat ovat :’D

  VastaaPoista
 5. Talvella jalat ovat aikalailla aina sukissa, niin ei edes hoksaa missä kunnossa ne ovat :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Mä en jostain syystä ole koskaan oikein jaksanut hohkakivestä innostua :D

   Poista
 7. Kiitos vinkistä! Tätä täytyy kokeilla!

  VastaaPoista
 8. Pitäisin muistaa hoitaa myös jalkoja :) Hyvä muistutus!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat