torstai 7. marraskuuta 2019

Tribe Beauty Box October


Voin jo nyt paljastaa teille, että Tribe Beauty Box oli se tuote mikä jäi lokakuun saldolta pois, koska sain haettu postista vasta marraskuun puolella. En siis lokakuussa ostanut itselleni joulukalenteria mikäli joku sitä veikkaili ;) Jäin vähän liiankin kauaksi aikaa pohtimaan tilauksen peruuttamista ja siinä välissä ehtikin tulla ilmoitus, että seuraava boxi on veloitettu tililtäni. Edellinen boxini oli hieman edullisempi, koska sain sen ilman postikuluja, tähän ne tulivat mukaan eli hintaa boxille tuli nyt n. 41€. Oliko lokakuinen boxi sitten itselleni tuon rahan arvoinen?


Boxi sisälti kuusi tuotetta, joista Suva Beautyn luomiväripaletin sävyn sai valita itse kahdesta vaihtoehdosta. Artisan olisi ollut sävymaailmaltaan kylmempi ja luomivärien lisäksi sisältänyt highlighterit, Saffron on sävyltään lämpöisempi kuten seuraavista kuvista käy ilmi. 


Itse valitsin tuon Artisanin, mutta jostain kumman syystä valinta ei ollut mennyt läpi vaan minulle boxissa saapui Saffron. Sävymaailmaltaan on kyllä ehkä enemmän sellainen mitä minulle ei ole, mutta ehkä kuitenkin mieluummin olisin tuon toisen itselleni kotiuttanut.. 


Ei tämäkään kyllä varmasti käyttämättä jää varsinkaan koska on pigmenttisyydeltään kerrassaan loistava:


Arvoa kyseisellä paletilla on n. 31€.


VenusGale-merkiltä boxissa oli mukana Halloween Special -irtoripset (ovh n. 13,50€). Irtoripsiä on vähemmän tullut taas käytettyä, mutta jospa näitä innostuisi jossain meikissä kokeilemaan..


No Mo-Stache vahaliuskat (ovh n. 10,75€) tulee varmaankin kokeiltua, koska itselläni on itseasiassa moiset olleet mielessä hankkia pitkästä aikaa testiin (ei tokikaan tämän merkin, koska on itselleni täysin uppo-outo), mutta en ole saanut vielä aikaiseksi.


Mirabella Makeup Primer (ovh n. 25€) tulee varmasti kokeiltua. INCI-listaa nopeasti vilkaisemalla sisältää kyllä liudan silikoneja heti alussa, joten ei välttämättä ole ihan se oma lemppari primereista, mutta eihän sitä kokeilematta tiedä jos vaikka yllättäisi :D


Wander Beauty Lipsetter (ovh n. 25€) eli huulipuna ja huultenrajauskynä On the mauve -sävyssä olisi varmasti ihana, mutta valitettavasti huulipuna-osa ei tässä minun kynässäni toimi. Laitan tästä reklamaatiota menemään, katsotaan mikä on vastaus..


Cailyn Cosmetics Cleansing Pad (ovh n. 7€) eli kasvojen puhdistukseen tarkoitettu lisävaruste. Tällainen minulla jo on enkä ole tullut sitä käyttäneeksi eli lähtenee käyttämättä suoraan eteenpäin.


Sisältö on mielenkiintoinen (ja täynnä itselleni tuntemattomia merkkejä!), mutta valitettavasti omalla kohdalla ei nyt ollut mikään hitti. Luomiväripaletti on ehdottomastti boxin parhaimmistoa vaikkakin hitusen harmittaa etten saanut valitsemassani sävymaailmassa, vahaliuskat tulee myös kokeiltua, mutta muutoin voi olla ettei muille tuotteille tule käyttöä - varsinkaan kun huulipunakin oli rikkonainen. Peruutinkin siis tosiaan itse nyt tämän boxin tilauksen, koska faktahan on etten ihan oikeasti tarvitsisi kosmetiikkaa kuin jotain yksittäisiä tuotteita aina loppuneiden tilalle. Jos sinulla ei kuitenkaan kaapit pursua yli äyräiden niin kannattaa tämä boxi pitää mielessä!


Millainen yllätysboxi olisi sinulle kaikista mieluisin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat