tiistai 5. marraskuuta 2019

Lokakuun kosmetiikkaostokset

Lokakuussa ei jääty kosmetiikkahankintojen saralla nollille ja jos vain olisin ehtinyt käväistä kuun lopulla postissa niin saldo olisi karttunut tästä noin nelinkertaiseksi - yksi hankinnoista jää siis marraskuun saldolle. Lokakuussa alkoi joulukalenterit poltella ja lisäksi oli I love me -messut, jonne pääsin tänä vuonna osallistumaan, mutta tästä huolimatta lokakuussa saldo jäi varsin pieneksi:


I love me -messuilta mukaan tarttui kosmetiikan saralta ainoastaan 10kpl-setti kangasnaamioita (5€). Tämän lisäksi eräällä kauppareissulla täydensin loppumassa ollutta varastoa hyväksi todetulla Lumenen silmämeikinpoistoaineella (7,90€) eli kokonaisuudessaan lokakuun ostot tekivät vain 12,90€!

Onko veikkauksia mikä se suurempi hankinta oli, joka jää marraskuun saldolle? :D


8 kommenttia:

 1. Vaikea veikata kyllä, että mikä voisi olla tuo iso hankinta :)

  VastaaPoista
 2. Tuo Lumenen silmänmeikkipoistoaine on aina hyvä ostos, marraskuussakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisen olin ostanut muistaakseni toukokuussa, joten nyt tämäkin taitanee useamman kuukauden riittää ettei ihan heti tarvitse ostaa uutta :D

   Poista
 3. Aika maltilliset hankinnat! Marraskuussa hankit varmaan kosmetiikkajoulukalenterin :-)

  VastaaPoista
 4. Minulla on käytössä tuo sama meikinpoistoaine. Veikkaan, että postissa odotti joulukalenteri. Itse katselin L'Occitanen kalenteria, mutta jätin ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin paljastaa ettei ollut, tämän päivän postauksessa paljastuu mikä postissa odotti :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat