torstai 14. marraskuuta 2019

Glow Shot

saatu ilmaistuote

Varsinkin nyt auringon vähemmän näyttäytyessä (ja sairastelukierteen ollessa päällä..) iho tuntuu tarvitsevan entistä enemmän extraa ja siihen sopii loistavasti tehoaineita tiiviissä muodossa sisältävät ampullit:


Iroha Nature Glow Shot -ampullit (ovh 11,25€/5x1,5ml)
lupaavat välittömästi heleyttää, vähentää väsymyksen merkkejä, pehmentää ja silottaa ihoa. Sisältää mm. aloe veraa, kollageenia, orgaanista silikonia ja hyaluronihappoa. Toimii myös meikin alla primerina.

(Kysäisin mitä orgaaninen silikoni on ja kyseessä tosiaan on synteettinen ainesosa, mutta se kuulemma vastaa ihon uusiutumisprosessin kemikaaleja. Itse en ole niin perillä kemiasta, että osaisin tähän sen tarkemmin vastata, jos sinulla on enemmän tietoa orgaanisesta silikonista niin jaa tietosi myös meille! <3)


Yhdestä ampullista riittää kahteen kertaan (voit sulkea ampullin kääntämällä korkkiosan sisään nurinpäin), mutta sisältö suositellaan käytettäväksi 2vrk aikana.

Tuotetta ei ole testattu eläinkokein eikä se sisällä parabeeneja. Kollageeni on muista Irohan ampulleista poiketen eläinperäistä.


Itse olen tottunut siihen, että ampullit ovat lasia ja niiden avaamisen kanssa pitää olla tarkkana. Tämä on kuitenkin muovia eli saat pään napsautettua sormien välissä helposti auki ilman pelkoa haavoista. Ampullissa olevan määrän saa kerrallakin kulutettua, mutta ainakin meikin alla käytettynä suosittelisin menemään valmistajan ohjeen mukaan ja jättämään puolet seuraavaan käyttökertaan.

En tiedä onko lumevaikutusta, mutta ainakin flunssaisena tämä tuntui silminpistävästi heleyttävän ihoa. Testailin myös meikin alle ja toimi tässä loistavasti - ei siis ainakaan itselläni lähtenyt rullautumaan.


Tarkkasilmäiset saattoivat bongata pakkauksesta Roosa nauhe -merkin; jokaisesta myydystä tuotteesta menee 2% kansainväliseen rintasyövän tutkimukseen eli ostamalla tuotteen tuet hyvää tarkoitusta! <3 Ampullit löytyvät myynnistä Sokoksilta sekä Kärkkäiseltä.

Oletko sinä käyttänyt koskaan ampulleja?

6 kommenttia:

 1. Mulla oli eri ampullit kuin sulla :) kyllä ne piristi väsynyttä aamunaamaa, toimivat meikin alla ja kosteuttivat ihoa. Ikääntyessä on otettava tehoaseet käyttöön eli kaikki ampullit ja eye patchit aamuisin ;DD

  https://charmingnails.blogspot.com/2019/10/iroha-nature-lift-shot-ampullit.html

  VastaaPoista
 2. En käytä ja silikoni on ihan nounou mulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en sitä välttele, mutta tiedon ettei se kaikille ole toivottu raaka-aine.

   Poista
 3. Pitäisi tässä 30:n kynnyksellä yrittää ymmärtää hankkia myös jotain tuollaisia, ehkä voisi näyttää vähän pirteämmältä.. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat