maanantai 30. syyskuuta 2019

Tribe Beauty Box August

*) mainoslinkki

Satuin törmäämään sen verran mielenkiintoiseen kauneusboxiin, että tämä oli yksinkertaisesti pakko tilailla ihan jo senkin takia, että saisin sen teille esiteltyä, Tribe Beauty Box on 100% naisten omistama ja jos oikein käsitin niin on mahdollisesti USA:sta lähtöisin ja nyt vastoittain on avattu erillinen sivusto Eurooppaa varten. (Korjatkaa mikäli olen tässä väärässä, en oikein tietoa tästä asiasta meinannut löytää o.O Eurooppa-sivusto on vielä hieman keskeneräisen näköinen jenkkisivuihin verrattuna eikä sieltä aivan kaikkea tietoa löydy mitä mielelläni teillekin jakaisin..)


Käsittääkseni boxi lähetetään 2kk välein (ainakin omassa tilauksessani näkyy tilaustahtina tämä) ja se sisältää aina 5 täysikokoista tuotetta. Hintaa boxilla on 38,50€ + postikulut 5€ ja arvoa luvataan vähintään 100€. Itse sain ensimmäinen boxin ilman toimituskuluja ja sisällöstä tiesin yhden tuotteen, koska luomiväripaletin sävyn sai valita itse kolmesta eri vaihtoehdosta.


Kooltaan boxi oli kapeampi, mutta paksumpi kuin esim. Bette Box. Painatukset pakkauksessa ovat mielestäni aika kivat. Miinusta siitä ettei mukana ollut minkäänlaista lappusta mukana olevista tuotteista.

Aloitetaan sisällön käsitteleminen vaikka tuosta mainitsemastani luomiväripaletista:


Kaikki kolme vaihtoehtoa vaikuttivat väritykseltään kivoilta ja valitsinkin vähän summamutikassa itselleni tulemaan (Ruby May Cosmetics) #Vibes -paletin (ovh 22,50€). Paletin sanotaan olevan todella pigmenttinen ja kuten myöhemmin tulevassa swatchauksessa parin sävyn osalta näettekin niin sitä tämä todellakin on!


bellapierre HD Setting Spray (ovh 15€/70ml)
meikinkiinnityssúihkeita itselläni tulee käytettyä hieman kehnonlaisesti. Pitää katsoa tuleeko tämä säilytettyä itselläni vai laitanko korkkaamattomana esim. johonkin arvontaan mukaan.


theBalm Priming is Everything Neutral (ovh 12,50€/3g)
näyttää aika tummahkolta iholle swatchattuna, mutta pitää kokeilla kuinka toimii silmämeikin alla.


on aivan upeassa pakkauksessa oleva huulikiilto. Minulle saapunut sävy vaikuttaa huulissa aika kivalta ja tuotteena muutenkin on huulilla todella kevyt. Eli jos kaipaat huulikiiltoa, joka ei tunnu tahmaiselta niin tämä voisi olla sellainen!


Cargo Cosmetics Powder Blush Laguna (ovh n.24€/8,9g)
on erittäin pigmenttinen poskipuna. Sävy saattaa olla itselleni hieman liian lämpöinen..


Yllä olevassa kovassa vasemmalla silmämeikinpohjustaja, poskipuna, luomiväripaletista sävyt #flirt ja #psychic, viimeisenä huulikiilto.


Itse sain boxille arvoa laskettua n. 93€ (eli himppusen jäi siitä luvatusta satasesta, mutta en kyllä tätä itse harmittele..). Näistä viidestä tuotteesta aivan ehdottomasti käyttöön tulee jäämään luomiväripaletti (kun taas väri-iloittelusta meikissä innostuisin..) ja varmaan myös huulikiilto (tuntuu todella kivalta ja hoitavalta huulilla!). Luomiväripohjustajan tulen testaamaan ja mikäli vain ei ole liian tumma niin tulee jäämään omaan käyttööni. Meikkisuihketta vielä hieman pohdiskelen, samoin poskipunaa..

Boxina tämä on toooodella mielenkiintoinen, mutta en tiedä kuinka saisin itselleni perusteltua boxin tilaamisen jatkossa. Toisaalta kosmetiikkaa ei muutoin tule itse ostettua niin ehkä kahden kuukauden välein tuleva boxi voisi ollakin ihan kiva lahjus itselleni?


Onko Tribe Beauty Box sinulle entuudestaan tuttu?

13 kommenttia:

  1. Ei ole tuttu mutta ihan kivalta vaikuttaa! Olisin tykännyt kaikesta paitsi poskipunasta joka on sävyltään aika...voimakas ;DD

    VastaaPoista
  2. Nää erilaiset boksit on tosi mielenkiintosia :)

    VastaaPoista
  3. Aika kiva kokonaisuus. Tosin hinta aika kova verrattuna vaikka boxycharmiin jossa tuotteiden arvo ylittää aina 100e mutta hinta vain 20e. Kiva kokonaisuus silti paitsi tuo poskipuna 🙊😅 hassu sävy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppujen lopuksi siinäkin postikuluineen hinta taitaa aikalailla tätä luokkaa olla? Se ois kyllä ihana, mutta en noita kuljetuspalveluita jaksa käyttää vaan haluan paketin suoraan toimitettuna Suomeen :)

      Poista
  4. Enpä ollut tästä boksista kuullutkaan. Muistakin bokseista olen vain netistä lukenut. Itselleni en ole koskaan tilannut.

    VastaaPoista
  5. Oii nuo luomiväripaletin sävyt näyttävät ihanilta <3

    VastaaPoista
  6. Kiva kun välillä näkyy ihan muitakin paketteja kuin niitä samoja mitä kaikki esittelee. Aika herkullisia värejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse yritän näissäkin etsiä kokoajan uusia tuttavuuksia - vaikka se Bette Box toki olennaisesti kuukausiini kuuluukin :D

      Poista
  7. Tää olikin mulle ihan uusi boksi! Todella kivalta näyttää sisältö :)

    - Reetta / reettakristiina.fi

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat