keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Leffoja, leffoja!


Kuva: IMDb:stä


Mikä on sinun THE leffa, jonka jaksat katsoa yhä uudelleen ja uudelleen? Entä minkä leffan katsoit viimeksi/mitä suosittelisit?

10 kommenttia:

  1. Tenavat ja The Greatest Showman, jos musikaaleista tykkää. Eilen tuli katsottua Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald, ihan ok leffa. Jos tykkää Harry Pottereista ja kiinnostaa aika ennen sitä, niin kannattaa ainakin kerran katsoa. Viitteitä Pottereihin kun on leffassa ja esineitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald ehdinkin jo itse katsoa, se ykkösosa noista oli ehkä hieman parempi..

      Poista
  2. Niitä leffoja on aika paljon, joita tykkää katsoa uudelleen ja uudelleen. Nyt viimeksi katsoin Netflixsistä elokuvan Wolkenbruchin sydämen valittu.Nauroin kippurassa sitä. Se ei kaikille ehkä aukea, mutta minulle niin tuttua mitä siinä tapahtuu :D

    VastaaPoista
  3. Mä katson aika vähän elokuvia, en jaksa keskittyä niihin kunnolla. Lähinnä jos katson, katson suomalaisia elokuvia, ja parhain niistä on tyttö, sinä olet tähti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas tuntuu et melkein suomalaiset leffat vaativat enemmän sitä keskittymistä ja tiettyä mielialaa :D

      Poista
  4. Ihana joululeffa Holiday! Ihanat näyttelijät ja ihana tarina. Lisäksi tietty vanha kunnon Titanic, jonka olen myös nähny monen monta kertaa!

    VastaaPoista
  5. Zohan on hauska ja jaksan katsoa sen aina uudelleen :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat