torstai 28. marraskuuta 2019

Organic Fruits

saatu ilmaistuote

Olen muutaman tuotteen verran päässyt testailemaan Whamisaa aikaisemmin ja nyt sain yllätyspakettina muutaman tuotteet, jolla hemmotella vartalonihoa.


Paketti sisälsi myös huulivoiteen sekä käsivoiteen, mutta nyt käsittelen vain tätä kolmikkoa:
Organic Fruits Body Cleanser (ovh 30,95€/500ml), Organic Fruits Body Lotion (ovh 30,95€/300ml), Organic Fruits Body Butter (ovh 29,95€/120ml).


Suihkusaippua on vedetön eli veden sijaan pohjana toimii aloe vera. Lisäksi koko kolmikossa on Whamisalle tuttuun tapaan fermentoituja hedelmäuutteita. Tuotteet ovat loistavia varsinkin talven kuivattamalle iholle!

Koostumukseltaan suihkusaippua on varsin juoksevaa eli saa olla hieman tarkkana ettei se kädestä hujahda vartalon sijasta lattialle. Koostumuksensa puolesta saisi minun makuuni olla hieman napakampaa, mutta kun tähän on tottunut niin ei vetelämpi koostumuskaan ole ongelma. Vartalotuotteista vartalovoi on ehdottomasti oma lempparini vaikka voiteessakin on todella miellyttävän täyteläinen koostumus. Kumpikin kuitenkin imeytyy ihoon hyviin eli olet samantien valmis heittämään vaatteet niskaan. Alla kuvat koostumuksista:


Tuotteiden tuoksua en oikein osaa kuvailla, se on hyvin mieto.


Mitkä ovat sinun tämän syksyn löytösi vartalon ihonhoidon saralta?

7 kommenttia:

 1. Whamisasta moon kuullut paljon hyvää! <3

  Itsellä atopian (riesana 2veestä saakka) vuoksi käytössä apteekin omat kosmetiikkasarjat sekä reseptivoiteet ja eritoten samistelen vauvojen iholle sopivilla tuotteilla -ja iho on tuhat kertaa paremmassa jamassa näiden ansiosta :) Väliin tohdin testata muutakin ja tykkään esim. ihoöljyistä, mutta tää on se toimivin kombo, kun iho on tulehtunut ja valmiiksi tosi allergisoitunut sekä puolet ohuempi verrattuna normi-ihoon ja, johon vaikuttaa heti kaikki pienistäkin säämuutoksista lähtien. Mutta aina odotan innolla uusien tuttavuuksien testaamista apteekkikosmetiikasta / allergiselle iholle tehdyistä! *sydänsilmäemoji*

  VastaaPoista
 2. Tuli hirveen jouluinen fiilis noista tuotteiden väreistä! Itse voitelen apteekin perusvoiteella ihon, ei sen kummoisempaa!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Nätit pakkaukset ja tykkään siitä, ettei erilaiset tökötit tuoksu liikaa :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat