tiistai 19. marraskuuta 2019

Dark Spot Solution

*)mainoslinkki

Helsingin Stockmannilla käydessä piti toki kosmetiikkaosasto katsastaa ja jotain sieltä tarttui mukaankin. (Ei näkynyt heinäkuun ostoissa, koska tein hankinnan lahjakortilla.) Halusin toki testata jotain uutta ja pyysin tätä varten apua myyjältä. Testiin lähti:


Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution (ovh 52€/30ml), joka on ihonsävyä tasoittava, pigmenttiläiskiä häivyttävä ja heleyttävä seerumi. Sisältää mm. Actived C, pioni- ja koivu-uutetta. Tuotetta käytetään aamuin-illoin puhtaalle iholle. Voit levittää tuotteen joko koko kasvoille tai käyttää paikallisesti tummille läiskille.


Itselläni ei pigmenttiläiskiä ole, joten tehosta niihin en nyt osaa ottaa kantaa. Olen käyttänyt seerumia aamuisin kasvovoiteen alla. Koostumukseltaan tuote on suorastaan vesimäistä eli on varsin helppo annostella pipettipullosta käsien kautta kasvoille. Tuotteessa on aika jännä tuoksu, jota en oikein osaa kuvailla - ei kuitenkaan voimakas eikä epämiellyttävä, häviää oikeastaan samantien kasvoille levityksen jälkeen. Tuotteesta olen itse tykännyt, ehkä jonkinlaista ihonsävyä tasoittavaa vaikutusta omallakin käytölläni huomannut - eli tuotteen tulen varmasti loppuun käyttämään.

Onko sinulla kokemusta pigmenttiläiskiin tai ihon epätasaiseen sävyyn vaikuttavista tuotteista?

8 kommenttia:

  1. Käytin joskus samantyylistä seerumia, olisiko ollut noita V10 -seerumeita. Se oli ihan jees, mutta maksaläiskiä kun ei ole (eikä se finnien arville tehnyt mitään), en juuri muuta kuin hiukan kosteuttavaa ja kirkastavaa fiilistä huomannut.

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennaltaehkäisevä vaikutus on aina siitä haastava ettei sitä huomaa :D

      Poista
  2. Käytän seerumia ihan joka päiväisesti ja varsinkin kesän jälkeen minulla on pigmenttiläiskiä.

    VastaaPoista
  3. Ah on niin vaikeeta löytää omalle iholle sopivia tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti vain testaamalla näkee mikä sopii itselle parhaiten. :/

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mitä pakata mukaan?

Loma lähestyy hurjaa vauhtia ja olen jo tässä aloitellutkin meidän pakkailuja. Ja jo paljon ennakkoon tein itselleni pakkauslistaa, mitä kai...

Luetuimmat