perjantai 1. marraskuuta 2019

Villiruusuja ja etanoita

Julkaistu alun perin 17.5.2018
saatu ilmaistuote

Aiemmin esittelemieni naamioiden ja hiiliputsarin lisäksi sain Kauneusmaailmalta testiin Biotaniqe-sarjasta seerumin sekä kaksi voidetta.


Elvyttävä seerumi (ovh 10,90€/20ml)
kirkastaa ihonsävyä ja vähentää juonteita. On suunnattu 30-40 -vuotiaille, mutta kuten olen aiemminkin blogissa maininnut niin ikäsuosituksethan ovat aina suuntaa antavia ja enemmänkin kannattaa mennä sen mukaan mitä iho tarvitsee.


Seerumi tuntuu ehkä aavistuksen nahkealta iholle levitettäessä, mutta imeytyy hyvin ja toimii loistavasti meikin alla (tämän päälle olen vielä alla esiteltävän päivävoiteen käyttänyt). Tuote on pakattu pipettipulloon, joka onkin nykyään varsin suosittu pakkausmuoto. Ainut miinus, jonka tuotteelle antaisin on minun nenääni melko maskuliininen tuoksu - onneksi tämä tuntuu vain levityksen hetkellä.


kosteuttaa, kirkastaa ja tekee ihosta elinvoimaisemman. Kevyt geelivoide imeytyy ihoon hyvin ja kuten yllä mainitsin niin on tämä seerumin kanssa ollut kimpassa itselläni päiväkäytössä ja tämä parivaljakko toimii ainakin itselläni moitteetta meikin alla. Tässä on ihastuttavan raikas tuoksu.


Uudistava etanavoide (ovh 11,90€/50ml)
on 24h-voide eli sopii käytettäväksi niin aamuin kuin illoinkin - itselläni tämä on ollut nyt käytössä iltaisin, koska edellä mainittu päivävoide on ollut yhtä aikaa käytössä, koostumuksensa puolesta sopisi mainiosti myös aamuisin meikin alla käytettäväksi. Tässä on myös miellyttävä ehkä parfyymiseksi kuvattava tuoksu.


Kokonaisuudessaan sarja oli todella mielenkiintoinen uusi tuttavuus; edullisia ja toimivia tuotteita, joihin voisin itse kuvitella vielä joskus uudelleen palaavani.

/Lisäys 21.5.2018
Valmistajalta on vielä varmistettu, että kyseessä on myös eläinkokeeton merkki! :)


Onko Biotaniqe sinulle entuudestaan tuttu sarja?


19 kommenttia:

  1. Elvyttävä seerumi kuulosti kivalta. :)

    VastaaPoista
  2. En ollut koskaan aikaisemmin kuullut. Elvyttävä seerumia voisi kokeilla. :)

    VastaaPoista
  3. Minulla on ollut muutama erilainen näitä ”etanavoiteita” ja en vaan ole tykännyt vaikka kovasti niitä kehuvat!

    VastaaPoista
  4. Olipa mielenkiintoinen uusi brändi minulle. Hih myönnän olen kerran saanut etanavoidetta testiin ja en vaan taipunut, se mielikuva, kun omakin piha on välillä etanoita pullollaan. ;) Mutta hei nuot muut kiinnostaa.

    Ihanaa iltaa Mira <3

    VastaaPoista
  5. Tiedän tämän sarjan kyllä mutta itse en voi käyttää koska käytän vain eläinkokeetonta kosmetiikka sekä ihonhoitotuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä on puolalainen sarja, joten ajattelin tämän perusteella sarjan olevan eläinkokeeton. En ole varma kyllä toimittavatko Kiinaan (jossa valtio ainakin osittain suorittaa myyntiin tulevan kosmetiikan osalta eläinkokeita). Pitääkin tämä asia kysäistä maahantuojalta.

      Poista
    2. Asia on nyt varmistettu valmistajalta saakka ja ko.merkki on siis eläinkokeeton kuten arvelinkin :)

      Poista
  6. Täysin vieras sarja, mutta nuo etanatuotteet ylipäätään on kiinnostaneet jo pitkään, joten täytyy pistää tämä mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarjasta löytyy paljon mielenkiintoisia tuotteita ja on hinnaltaan kyllä tosiaan edullisia :)

      Poista
  7. Minulle ihan vieras merkki ja uusi tuttavuus.

    VastaaPoista
  8. Minulle tuntematon merkki. Etanatuotteista en ollut kuullutkaan aiemmin.

    VastaaPoista
  9. Uusi merkki minulle. Tykkään geelivoiteista, sitä voisi ehkäpä kokeilla. :)

    VastaaPoista
  10. Kiinnostava uutuus. Kaikki elvyttävät ja nuorentavat tuotteet kiinnostavat :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat