keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Onko alkuperällä merkitystä?
Millä perusteella sinä valitset kahvisi? (Tai teen/kaakaon tms.) Pitääkö sen olla luomua, alkuperältään jostain tietystä maasta..?

8 kommenttia:

 1. En oikeen osaa tähän vastata, kun en juo kahvia enkä teetä enkä juurikaan edes kaakaota :D. Joskus kaakaota ja sen valitsen ihan vaan sillä perusteella mikä maistuu parhaalta omaan makuun.

  VastaaPoista
 2. Alkuperällä on väliä, mutta Reilunkaupan ongelmia ei olla vieläkään saatu ratkaistua. Oma ystäväni, joka on kotoisin Tansaniasta on kertonut miten täkäläisistä toimista. Ei kuulosta hyvälle. Mutta Reilukauppa kyllä toimiessaan ajatuksensa mukaan on parempi vaihtoehto, kunhan nyt toimisi niin.
  Hankin teen, kahvin ja kaakon tämän ystäväni suosittelemia merkkejä silmällä pitäen.

  VastaaPoista
 3. Kaikkea ei saa niistä maista mistä haluaisi ja raha määrittää melko paljon sen millaisia tuotteita ostetaan mutta niissä missä tohtii valita niin kyllä se on joko kotimaista tai luetattavasti ja reilusti tuotettua jos nykypäivänä enää sellaisia yrityksiä on

  VastaaPoista
 4. Itse tulee valittua Kulta Katriinan Luomu -kahvia tai välillä spessummin paikallisen Paahtimo Papun kahveja :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat