sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Suomalainen SISU

*) mainoslinkki

Kasvoöljyt kuuluvat ihonhoitorutiiniini varsinkin säiden viilentyessä - vaikkakin käytän näitä ajoittain myös kesähelteillä :D Näinpä en voinut vastustaa kun satuin löytämään tänään esittelemäni tuotteen vain noin kolmasosalla normaalihinnasta!


* Lumene SISU Recover&Protect Facial Oil (ovh 38,90€/30ml) on nimensäkin mukaisesti ihoa vahvistava ja suojaava kasvoöljy. Se sisältää mm. pohjoisten marjojen siemenöljyjä (puolukka, mustikka, mustaherukka). 


Koostumukseltaan tämä ei ehkä kasvoöljyistä ole sieltä raskaimmasta päästä, omalla ihollani ei missään nimessä jätä rasvaista ja raskasta tunnetta vaikka käytänkin yhdessä hoitovoiteen kanssa. Tuoksua en osaa oikein kuvailla, on kuitenkin minun nenääni miellyttävä sekä mieto - häviää heti levityksen jälkeen.


Kasvoöljyt ovat ehdottomasti tulleet jäädäkseen omaan ihonhoitorutiiniini. Tämä ei ehkä aivan sinne ykköspaikalle kiilaa, mutta jää ehdottomasti kuitenkin vähintäänkin kärkiviisikkoon ellei peräti -kolmikkoon.


Mitä sinulle tarkoittaa SISU?

8 kommenttia:

 1. Tykkän Sisu sarjasta kovasti ja yhdessä kohden käytin talvella putelit loppuun. <3 Näissä on fantastinen tuoksu ja ah miten kosteuttaa koppuraa ihoa.

  Kivaa sunnuntaita Mira. <3

  VastaaPoista
 2. Itse olen todella huono hoitamaan ihoa ja talvella se rapistuukin kuivuudesta ihan ruttuun. Pitäis ehdottomasti käyttää jotain tällaista, kiitos vinkistä!
  Sisu on kovaa tahtoa ja sinnikkyyttä!

  VastaaPoista
 3. Tykkään tosta Sisu-sarjan tuoksusta :) Kasvoöljyt on myös mun ihonhoitorutiinissa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta sarjalta vaikuttaa:). Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat