torstai 10. lokakuuta 2019

Lumoava sininen

saatu ilmaistuote

Viimeisen puolen vuoden aikana olen ollut meikkaamisen suhteen laiska ja käyttänyt vain tiettyä settiä meikeistä, jotka olen varannut kätevästi käden ulottuville. Silmämeikkiin on toki rajaus ja luomiväri kuulunut, mutta varsin pelkistetysti. Lisäksi mm. syksyn sairasteluputki aiheutti pidemmän täysin meikittömänkin jakson, minkä vuoksi tämä ihana setti jäi kunnolla testaamatta ja ennen kaikkea kuvaamatta - ennenkuin nyt:


Sothys syksyn ja talven trendimeikki kantaa nimeä Bleu envoûtant - Lumoava sininen. Uutuuksista sain itselleni testiin hohtopuuterin (Poudre illuminatrice de teint 10.Beige éclatant ovh 62,50€), rajauskynän (Crayon yeux regard profond 30.Bleu nuit rajauskynä ovh 22€), luomiväripaletin (Ombre Sothys 50.Harmonie de tons smoky ovh 73,90€) sekä siveltimet.


Luomiväripaletissa on neljä hyvin yhteen sopivaa sävyä, joilla on helppo luoda itselleen "smokey eye" -meikki. Luomivärit ovat todella pigmenttisiä eivätkä pöllyä eli ehdottoman laadukkaita! Swatchauskuva jäljempänä.

Silmämeikkikynä on vedenkestävä ja koostumukseltaan pehmeä.


Hohtopuuteri sopii käytettäväksi niin kasvoilla, silmissä kuin decolteellakin. Antaa kauniin ylellisen helmiäishohteen.


Yllä olevassa kuvassa luomivärit sekä hohtopuuteri. Alla olevassa kuvassa silmämeikkikynä.


Oli aivan mahtavaa päästä testaamaan Sothysin meikkejä, joista itselläni ei ollut ennakkoon minkäänlaista ennakkokäsitystä - hoitolasarjana toki arvelin noudattavan ihonhoitotuotteiden linjaa eli olevan laadukkaita ja sitä nämä todellakin ovat! Suosikkituotetta tästä joukosta on melkein hankala valita, ehkä kuitenkin kallistuisin luomiväripaletin puoleen, joka on juuri niin pigmenttinen kuin itse kaipaankin. Piiitkästä aikaa sain myös Instagramin puolelle jonkinlaista meikkikuvaa aikaiseksi <3

Jos tuotteet kiinnostavat niin täältä löydät kauneushoitolat, joissa sarja on käytössä (välttämättä toki meikkejä ei kaikista hoitoloista löydy, mutta kysymällähän se selviää :)). Psst. Joensuu; täällä ei ole Sothys-kauneushoitolaa, joten sille voisi olla markkinarako täällä ;)


Millainen on sinun syksyn meikkisi?

8 kommenttia:

  1. Näyttää siltä, että näissä on hyvät pigmentit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin hyvät mikä on mulle meikeissä todella tärkeää :)

      Poista
  2. Kiitos vinkeistä, mun kyllä täytyisi uudistaa luomivärikokoelmaani. Tai no kyllä niitä löytyy melko paljon, mutta osa taitaa olla jo melko vanhoja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, että puuterimaisissa tuotteissa itsellänikin löytyy jemmoista varsin vanhojakin kappaleita :D

      Poista
  3. Voi mahoton! Nyt kun jäin miettimään niin en ole meikannut koko syksynä ollenkaan

    VastaaPoista
  4. Tuo, että käytät vaan tiettyä settiä. Itselläni olisi taas paikka vähän karsia suppeaakin meikkivalikoimaani ja olenkin ajatellut laittaa muutamat värit pois silmistä ja jos en niitä kohtuuajassa kaipaa, niin pois sitten kokonaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaappeja kannattaa aina aika ajoin siivoilla, olipa kyse kosmetiikasta tai vaikkapa vaatteista :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat