perjantai 11. lokakuuta 2019

Bette Box lokakuu

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Taas SE aika kuukaudessa; * Bette Box saapuu! :D Tämänkään boxin osalta en ennakkoon spoilaantunut sisällöstä, hyvä minä! Tällä viikolla perjantain uusintapostaus saa väistyä, koska en malta jättää tämän julkaisemista kauemmaksi :D


Tässä boxissa keskitytään hiuksiin ja ihoon voimalauseena samalla toimien:
"No one is you and that is your super power." <3


Ihan ensimmäisenä boxin avatessa silmiin osui suuri määrä näytteitä - sekä scrunchie :D Toki boxissa oli muutakin:


RFSU Intim Daily Wash (ovh 4,90€/150ml, boxissa 40ml koko)
"Intim Daily Wash on erityisen mieto ja voidemainen ja erityisesti jokapäiväiseen intiimipesuun kehitetty. Ylläpitää luonnollista pH-arvoa ja on erityisen ihoystävällinen."

Tämä on pariinkin otteeseen boxissa ollut mukana, joten en riemusta kiljahdellut tämän kohdalla. Jäänee kuitenkin omaan käyttööni.


Schwarzkopf Mad About Lenghts Shampoo (ovh 18,90€/300ml, boxissa 50ml koko)
"Sulfaatiton shampoo, joka on kehitetty vastaamaan pitkien hiusten tarpeisiin. Sen kevyen hoitava koostumus sisältää Aguarine Complex –teknologian sekä biotiinia, jotka kosteuttaa ja vahvistaa kuivia pituuksia ja latvoja sekä aktivoi hiuspohjan karvatuppien toimintaa."

Ihan supersöpö pullo! Harmi kun kaveriksi ei tullut saman sarjan hoitotuotetta (naamio tai suihke)..


Ziaja Goat's Milk Strenghtening Hair Conditioner with Keratin (ovh 4,90€/200ml)
"Vuohenmaitoproteiinia ja keratiinia sisältävä hoitoaine kuiville ja vaurioituneille hiuksille."

Valitettavasti tämän linjan tuoksu ei nappaa ei sitten ollenkaan eli ihan vain tästä syystä lähtee etsimään toista kotia. (Muutoin plussaa, että kerrankin hoitoaine oli shampoota suurempi :D)


"Kosteuttava ja kevyt Herbina Silmänympärysvoide. Käyttö: Levitä hellävaraisesti pieni määrä puhdistetulle silmänympärysiholle aamuin illoin. Sisältää myös kurkku-uutetta ja kofeiinia. Vinkki: säilytä tuubi jääkaapissa – saat raikkaan tunteen aamun kasvojenhoitohetkeen."

Ei ole pitkä siitä kun pohdiskelin, että silmänympärysvoiteen voisi ostoslistalle lisäillä - no eipä tarvitse kun tämän lisäksi vastoittain toisenkin silmänympärysvoiteen kotiutin :D


"Sweetyn kasvovesi sisältää kosteuttavaa aloe veraa ja appelsiininkukkavettä.
Kavoveden takoitus on palauttaa ihon pH kohdilleen pesun jäljiltä. Se myös kosteutta aihoa ja auttaa seuraavien ihonhoitovaiheiden tuotteita imeytymään. Kasvovettä voi käyttää päivän mittaan kosteuttamaan ja virkistämään ihoa. Kätevän suihkepullon ansiosta et tarvitse vanulappuja jolloin tuotetta ei mene pisaraakaan hukkaan."

Suihkepullossa olevat kasvovedet tykkään käyttää nimenomaan suihkimalla sitä suoraan kasvoille tai vaihtoehtoisesti käsien kautta. Kasvovettä tulee käytettyä aamuin-illoin eli näille on ehdottomasti aina käyttöä.


Lisäksi kortissakin oli erikseen mainittu Sweety Signature Scrunchie (ovh 6,90€/2kpl, mukana 1kpl), Four Reasons Nature Moisture Shampoo&Hoitoaine (pussinäytteet), Givency L'Intedit EdT (näyte), Fazer Kaura Lakritsi, Ziaja Goat's Milk vartalovoide (näyte) sekä Coffee Pixels -syötävä kahvipatukka.

Scrunchiesta tulee niin voimakkaasti mieleen alakouluajat etten jotenkaan näille ole syttynyt, vaikka ne nyt muodissa ovatkin - katsotaan nyt kuitenkin tulisiko tätä käytettyä, vaikka sitten kotona. Shampoo&Hoitoaine -näytepussukat on aina käteviä reissuun mukaan, vartaloemulsionäyte lähtee tuoksunkin puolesta jo kiertoon. Givencyn tuoksu vaikuttaa kivalta - näitä on aina kiva saada testiin! Laku tuli syötyä tätä postausta kirjoitellessa ja kahvipatukka saa jäädä odottamaan aamuun - tätä olenkin halunnut maistella!


Omalla kohdallani tämä jäi viime kuun boxia laimeammaksi vaikkei tämäkään huono ole; tuotteista vain yksi lähtee kiertoon! Arvoa boxille sain laskeskeltua tässä kuussa n.30€ verran.


Mikä oli tässä boxissa sinulle kaikista mielenkiintoisin tuote?

9 kommenttia:

  1. Vuohenmaitohoitoaine kuulostaa mielenkiintoiselta. Tosin uskon, että tuoksu voi olla erikoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuohenmaito ei tässä ainakaan mun nenääni tuoksu vaan on tuoksultaan tosi voimakkaan parfyyminen.

      Poista
  2. Mulla on kyllä vähän ikävä Bette Boxia, en ole tilannut muutamaan kuukauteen :D

    VastaaPoista
  3. Olen samaa mieltä tuosta Ziaja Goat's Milk tuoksusta, ei nappaa kyllä yhtään. Tulee lähinnä halpa saippua mieleen. Muuten boxin sisältö vaikuttaa hyvältä :) Tuo coffee bar on mielenkiintoinen!

    VastaaPoista
  4. Shampoopullot näyttävät kivoilta - meillä on ne esillä kylppärissä, joten on jossain määrin väliä myös sillä miltä ne näyttävät!

    VastaaPoista
  5. Paljon uusia tuoteuutuuksia ainakin minulle :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat