sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Etanainen mustanaamio

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Itse en vierasta etana-sanaa kasvohoitotuotteissa ja vaahtoavat naamiot ovat niin hauskoja testailla:


The Skin House Black Snail Bubble Mask (ovh 23,90€/100ml)
sisältää nimensä mukaisesti etanaseerumia sekä hiiltä eli naamio on väriltään musta. Värin lisäksi hauskan efektin naamioon tuo vaahtoaminen kun sen on levittänyt kasvoille. Hauskuuden lisäksi naamio lupaa puhdistaa ja tiukentaa ihohuokosia.


Koostumukseltaan naamio on geelimäistä ja väriltään mustaa. Tämä on oikea pikanaamio, koska tuote alkaa levittämisen jälkeen vaahdota kasvoilla ja vaikutusaika onkin vain noin minuutin. Vaahtoamisen jälkeen naamiota hierotaan kostein sormin kasvoilla minkä jälkeen tuote huuhdellaan pois.

Tuote vaahtoaa todellakin nopeasti ja vaahto on ihanan pehmeää. On myös helposti huuhdeltavissa pois kasvoilta, mistä aina iso plussa. Ihana naamio, joka taitaneekin nousta omien suosikkieni joukkoon.


Kannattaa mun Ig-storieta seurata ahkerasta, koska siellä näitä tuotteita vilahtelee jatkuvasti - yllä oleva kuva siis napattu sieltä.


Vaahtoavat naamiot: hitti vai huti? :D

6 kommenttia:

  1. Jännä musta etananaamio, joka kasvoillasi on kuitenkin valkoista vaahto! Etanaseerumi on itsessään tuttua mutta tällaista naamiota en ole koskaan ennen kuullut edes olevan. Tekisi mieli testata kun naamiot ovat niin kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti joskus kokeilla, voisi olla hauska testailla myös jossain tyttöjen illassa :D

      Poista
  2. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta :) Itselleni ei passaisi näiden kaikettomien allergioideni vuoksi, mutta mielenkiintoisen oloinen tuote!

    VastaaPoista
  3. Olipas mielenkiintoinen tuote. Olen testaillut jossain vaiheessa etanaseerumia ja se oli ihan toimiva juttu.

    VastaaPoista
  4. Uu mahtavaa että on helppo pestä pois! Itse ostin mustapäänaamion ja kun se kuivu oli v**tumaista yrittää ottaa sitä pois.. argh!!
    Joulupukin konttiin lähtee tämä!

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat