maanantai 7. lokakuuta 2019

Synkkä syyskuu?

Nykyisin laitan kuvia Instagramissa enemmänkin Storien-puolelle, joten muutetaan myös edellisestä kuukaudesta kertovan postauksen tyyliä. Nappaan x määrän kuvia edelliseltä kuukaudelta mukaan, joiden kautta kerron teille hieman kuulumisiamme - miltä kuullostaa? :)


Syksyyn kuuluu erittäin vahvasti marjat ja niitä olemmekin neidin kanssa varsin monipuolisesti maistelleet. Ilokseni pikkuiselle tuntuu hyvin uudet maut maistuvan - yllä olevassa kuvassa kipossa puolukoita! :D


Kuntohulavanteen hankinta on ollut jo jonkin aikaa mielessä ja vihdoin sainkin sen sitten aikaiseksi. Syysflunssa hieman valitettavasti katkaisi hyvin alkanutta hulailua, mutta jospa se taas tästä..


Elo- ja syyskuun aikana olemmekin jo tosiaan kaksi kertaa flunssaa saaneet potea. Yllä olevassa kuvassa flunssa oli vasta aluillaan, silmät punoittavat silmätulehduksesta johtuen o.O (silmätulehdus itselläni on muuten tätä ennen ollut vain kerran aikuisiällä!)


Vaatteissa mukavuus menee ehdottomasti nykyisin etusijalle - onneksi tosin ainakin omaan silmääni hyvännäköisiä ja mukaviakin vaatteita löytyy :D


Muumit innostivat kokeilemaan ensimmäistä kertaa elämässäni amerikkalaisia pannukakkuja! Innostuin näistä siinä määrin, että hankin meille vihdoin lettupannunkin!


Jos olette Storieta seuranneet niin olettekin huomanneet, että vieraillaan varsin ahkeraan SPR:n Kontissa - eikä sieltä yleensä tyhjinkäsin lähdetä. Jos käyt Joensuussa niin suosittelen lämpimästi vierailemaan siellä; aivan loistava valikoima ja shoppaillakin saa hyvällä omatunnolla kun rahat menevät hyvään tarkoitukseen :)


Tämä oli neljäs vuosi kun hankin itselleni Roosa nauhan, harmillisesti näistä yksi on kadonnut jonnekin - se vielä oli ehkä se lempparini :/ (Duudsoneiden vuoden 2017 nauha)


Pienissä erin yritän saada tätä meidän kotia sisustettua mieleisekseni. Yksi viimeisimmistä hankinnoista oli Jyskistä hylly wc:hen.


Millainen sinun syyskuusi oli?

12 kommenttia:

  1. Mä taas en saa millään kuvattua mun uusia kirppislöytöjäni. Tällä hetkellä tuntuu voimat olevan aivan loppu ja ne ainoat, jotka on käytän töissä...

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
  2. Seuraan sun storyjä joka päivä :)
    Apua, rakastuin kyllä nyt tuohon hyllyyn - upea! Ja ihanaa, että Muumit ovat inspanneet pannarien tekoon :D

    VastaaPoista
  3. Nuo pannarit näyttää todella hyviltä 😋

    VastaaPoista
  4. Meilläkin puolukat uppoavat hyvin. Kerro miltä hulailu tuntuu, olen itsekin miettinyt sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alussa tekee kipeää ja meinaa hermot mennä kun ei vielä hallitse hommaa :D

      Poista
  5. Itsekin tykkään kirppareilla käydä jos vain aikaa on. Turun Kontti on mielestäni aika hintava. Harvoin sieltä olen mitään oikein ostanut, mutta käyn kyllä etsimässä välillä jos jotain tiettyä hakusessa. Nyt se muuttaakin isompiin tiloihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kontissa on kyllä ajoittain jotkin tuotteet omasta mielestäni aika kalliiksi hinnoiteltu, mutta varsinkin lapsille Joensuusta löytyy todella hyvään hintaan todella hyvänlaatuisia tuotteita :)

      Poista
  6. hahhaaa meillä on tuo sama hylly keittiössä :D toivottavasti teidän flunssa on jo helpottanut! :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat