torstai 17. lokakuuta 2019

I love me -messutärpit 2019 + arvonnan voittaja

*)mainoslinkki

Listataanpa niin omaksi kuin teidänkin iloksenne hieman tärppejä tuleville I love me -messuille. Bearelin messutärpithän julkaisinkin jo aikaisemmin, voit kurkata ne täältä. (Täytyy muuten sanoa, että tänä vuonna tarjouksia on extra hankala pläräillä, joten tänne nostan nyt vain niitä mitkä sattuvat silmään ja mieleeni juolahtaa - hirmuinen määrä jää mainitsematta, joten huudelkaa niitä ehdottomasti kommenttikenttään!! <3)


* TwistBe (7K130)
Huikeita tarjouksia ja mikä parasta teille ketkä ette pääse messuilemaan; ne ovat voimassa myös verkkokaupan puolella! Messutarjoukset voit kurkata * täältä. Itse tarjouksista haluan vielä erikseen nostaa esille:
*Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus 63,50€ (ovh 127€)
- Olen itsekin verkkokurssille osallistunut pari vuotta sitten ja omalla koulutus- ja kokemustaustallakin koin saaneeni kurssista ihan hurjan paljon uutta informaatiota - sekä veresteltyä muistista vanhojakin asioita. Aivan loistava lahjavinkkikin muuten!

Nordic Health Systems (7G130)
Pisteeltä löytyy ihana MariaGlow minkä lisäksi upeita tarjouksia (-40%), joten sinne aion ehdottomasti suunnata!

Nordic Beauty Import (6A48)
Pisteeltä aion itse kurkata mm. BeautyBlenderit - sellaisen saattaisin jopa saada itsekin kotiuttaa hyvällä omatunnolla :D

Beautyko (7B110)
Loistava tarjous kangasnaamioista; 5€/10kpl minkä lisäksi tarjouksessa mm. Skinfoodin tuotteita.
P.s. 800 ensimmäistä saa mukaansa näytteen Skinfoodin kuorintavoiteesta!

Ruohonjuuri (7K128)
Tarjouksia ei etukäteen paljasteta eli kannattaa käydä paikan päällä katsomassa mitä löytyy :D Aiempina vuosina olen täältä tainnut itselleni teetä hamstrata - ehkäpä näin myös tänä vuonna, koska kaapissa alkaisi olla teen kohdalla koloa :D


Aiempina vuosina olen ehdottomasti eniten pyörinyt kauneus- ja hyvinvointi-puolella enkä välttämättä muodin puolta ole vilkaissutkaan, tänä vuonna ehkä tuo seuralaisenikin halajaa enemmän sinne, joten luultavasti pyöritään myös sillä puolella. Kosmetiikkaa en muutoinkaan nyt hirveästi voi sallia itseni ostaa, joten ehkä niitä tulijaisia löytyy enemmän muilta puolilta :)

P.s. Kauppakeskus Tripla aukeaa Pasilaan 17.10. eli messuilujen lomassa kannattaa käydä kurkkaamassa myös mitä sieltä löytyy!


Mitkä tarjoukset messuilla ovat sinun silmääsi parhaat - huom! kaikki vinkit myös muualta kuin kauneus-puolelta ovat tervetulleita :)

------------------------------------------

Messulippujen arvonta on myöskin suoritettu ja liput toimitettu voittajille. Blogin puolella voittajaksi arpotui Miia kommentilla: "Mukana arvonnassa, Bloggerin kautta seurailen :) Äiti lähtisi mukaan!" ja Instagramin puolella voittaja on Benita :)

8 kommenttia:

 1. Eipä ole missään messuilla tullut aikoihin käytyä. Aina töissä kun olisi jotakin kivaa tulossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa seuraavat messut osuisivat aikataulujesi kanssa yksiin :)

   Poista
 2. Vitsi mua harmittaa, etten nyt pääsekään messuille. Olisin käynyt ostamassa hulluna sheet maskeja varastoon! :D

  VastaaPoista
 3. En ole käynyt ikinä näillä messuilla, nyt ne alkoivat kiinnostaa, kiitos vinkeistä.

  VastaaPoista
 4. Ai niin, olisihan tuolla suunnalla siis kaksikin "tärppiä", messut ja Tripla :-)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

BookBeat

*)mainoslinkki Koronakevät on varmaankin monille tuonut tutuksi erilaiset äänikirjapalvelut, mutta mikäli et ole vielä ehtinyt testata niin ...

Luetuimmat