sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Syyskuun loppuneet

*)mainoslinkki
**)saatu ilmaistuote

Kuten varmaan aiemmin jo huomasittekin niin syyskuussa sentään jotain ostoksiakin tuli kosmetiikan saralta tehtyä - ja tuotteita kuukauden aikana kului myös aika vastaava määrä kuin edellisessä kuussa:


Loppuneita kertyi tällä kertaa 18 tuotteen verran. Näistä kaikki olivat tällä kertaa täysikokoisia (lasken myös kertakäyttöiset tuotteet tähän joukkoon mukaan). Kasvoille tarkoitettuja tuotteita oli 7, vartalolle tarkoitettuja tuotteita 5, hiuksille 2 ja meikkituotteita 4.

Tästä joukosta tarkempaan syyniin pääsee tällä kertaa tämä nelikko:


Joista ensimmäinen tuote jonkalaista ilman enää osaa oikein olla:


*Konjac sponge on aivan loistava tuote meikinpoistossa - samoin käytän tätä naamioiden poistamisessa kasvoilta. Aivan loistavaa kun ei tarvitse läträtä vettä joka paikkaan vaan saa näppärästi ja siististi kasvot puhdistettua! 5/5


**Bronx Colors Illuminating Face Powder SIFP01 Cream kului varsin nopeasti pois, koska oli pitkään aikalailla ainut käyttämäni highlighter. Aivan ihanan sävyinen tuote, tätä voisin hankkia uudelleenkin - mikäli joskus noita jemmojani saan ensin kuluteltua pois.. 5/5


Makeup Revolution Conceal And Define Concealer C1 - tätä edullista tuotetta ei ole missään nimessä turhaan kehuttu! Antaa itselleni juuri sopivasti peittoa olematta pakkelimainen. 5/5


Marc Jacobs Daisy Dream Kiss EdT on aivan ihana tuoksu, todella harmi, että kyseessä oli kausituoksu eikä tätä oikein enää mahtane mistään myynnistä löytyä?


Jos haluat kuulla jotain kokemuksia muista esittelemättä jääneistä niin voin niistä mielelläni kysyttäessä kommenttikenttään tarkemmin kertoilla :)

10 kommenttia:

  1. Minua kiinnostaisi kuulla mitä tykkäät noista sheet maskeista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mizon on entuudestaan tuttu ja hyväksi todettu, Eyenlip toimi myös moitteettomasti. Kovin montaa täyttä hutia mulle ei kangasnaamioissa ole tullut vastaan :)

      (Irohan tuote kuvassa on kuorintasukat :))

      Poista
  2. Paljon kaikkea ja hyvä, että käytetään loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ei itse käytetä, laitetaan kiertoon hyvissä ajoin kun ovat vielä käyttökelpoisia :)

      Poista
  3. Mielenkiintoisia tuotteita! Itse käytän niin kamalan vähän mitään, mutta näitä tulee aina luettua mielenkiinnolla :)

    VastaaPoista
  4. Kiitettävä kasa jälleen :). Nuo Senjan tuotteet on mun mielestä olleet tosi hyviä.

    VastaaPoista
  5. Kiitettävästi käytettyjä tuotteita. Tuo kierrätys on hyvä juttu tuotteitten osalta. Ja järkevää. Minulla on ollut joku Marc Jakobsin tuoksu, sekin taisi mennä eteenpäin, bonusminiälleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi lähipiirissä on paljon innokkaita tuotteiden vastaanottajia :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat