perjantai 4. lokakuuta 2019

Vuohelma

Julkaistu alun perin 4.4.2018
saatu ilmaistuote 


Tänään tutustutaan jälleen kosmetiikkamerkkiin, joka ei varmastikaan teistä monillekaan ole tuttu: Vuohelma on kotimaista, luonnollista ja käsintehtyä kosmetiikkaa vuohenmaidosta. Kyseessä on yhden naisen yritys, joka toimii Kokemäellä. Raaka-aineina tuotteissa on pääosin lähituottajilta saatavia luonnollisia aineita kuten luomuvuohenmaito, hunaja, mehiläisvaha ja kylmäpuristetut pellava- ja hamppuöljyt. Osa tuotteista on täysin säilöntäaineettomia ja säilöntöaineen vaativissa tuotteissa se on ECOSERT-sertifioitua. 

Vuohenmaito on rasvahappojen pH:n osalta varsin lähellä ihmisihon pH:ta, minkä vuoksi se ei aiheuta ihoärsytystä ja imeytyy ihoon hyvin. Tästä johtuen tuotteet sopivatkin myös hyvin herkälle ja ongelmaiholle.

Sain tosiaan ihastuttavan satsin tuotteita testattavaksi, joista nyt esittelen pari - loput tulevat varmastikin vielä myöhemmin blogissa esittelyyn:


saamani setti sisälsi kosteusvoidetta, huulivoidetta, naamiota sekä putsaria. Tänään tarkemmin kurkataan ensinnäkin:


Minttumaito kasvoputsariin (ovh 10€/50g), joka tuoksuu aivan ihastuttavan minttuiselle <3


Sisältää luomuvuohenmaitoa, pellavaöljyä, mantelia, kaoliinisavea ja piparminttua.
Tarkempi INCI löytyy sivuilta.


Käyttö on helppoa ja yksinkertaista: ota pieni nokare tuotetta kämmeneen, lisää hieman vettä ja sekoita massa aavistuksen juoksevammaksi, käy kasvot lävitse ja huuhtele. Tuotteesta tulee itselleni mieleen Lushin kasvoputsarit, joten jos olet niitä testannut ja tykännyt on tämä tuote ehdottomasti sinun juttusi!


Meikinpuhdistukseenhan tätä ei ole tarkoitettu vaan nimenomaan kasvojen puhdistukseen (kuten nuo vertaamani Lushinkin tuotteet), joten puhdista meikki ennen tätä erillisellä tuotteella. Aamulla käytettynä tämä toki hoitaa homman yksinäänkin.

Tuotteena tämä on aivan ihastuttava ja istuu omaan kaksivaiheiseen puhdistusrituaaliini täydellisesti. Minttuinen tuoksu on ihanan raikas, mutta ei kuitenkaan "liian virkistävä" myöskään iltakäyttöön.

Toisena tuotteena tänään esitellään:


Hamppu & minttumaito savinaamio (ovh 15€/50g), joka on puhdistava, kirkastava ja kosteuttava naamio normaalille ja kuivalle iholle - sopien hyvin myös rasvaisuuteen taipuvalle iholle.


Sisältää luomuvuohenmaitoa, kaoliini- ja vihreää savea, hamppuöljyä, mangovoita ja eteeristä piparminttuöljyä. Tarkempi INCI myös tämän kohdalla luettavissa sivustolta.


Tuote levitetään kasvoille (koin helpoimmaksi levittää tuon kuvassa näkyvän spaattelin sijasta käsin), annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia ihon tarpeen mukaan ja huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Naamion vaikutusta voi tehostaa käyttämällä tätä saunassa.


Savinaamiot voivat usein kuivahtaa ja kiristellä iholla käytön aikana - ja sen käytön jälkeen iho saattaa tuntua kuivahkolta, mutta tämä ei mielestäni ko.efektiä saanut aikaan.


Ehkä pienoista kuivahtamista vaikutusajalla oli havaittavissa, mutta naamio ei kuivahtanut kasvoille siinä määrin, että poistaminen olisi ollut mitenkään hankalaa. Lisäksi kasvot eivät tuntuneet rutikuivilta käytön jälkeen - edes posket vaikka ne itselläni ihosta kaikista kuivimmat ovatkin. Eli allekirjoitan tuon, että talvellakin tätä voi kuivempi ihoinenkin huoletta käyttää.


Jos kiinnostuit tuotteista eikä käyntiä Kokemäellä ole niin ei huolta; tuotteita voi tilata myös verkkokaupan kautta itselleen. Toimituskuluja peritään kotimaan postituksista vain 2,50€ ja toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

Paitsi, että tuotteet ovat ihastuttavia (ja toki luonnollisuus&kotimaisuus on aina ihan superjuttu!) niin myös pakkaukset ainakin minun silmääni miellyttävät kovasti. Suosittelen lämpimästi käymään tutustumassa verkkokaupan valikoimiin ja laittamaan tilausta menemään mikäli mielenkiinto yhtään heräsi tuotteita kohtaan. :)


Onko Vuohelma sinulle tuttu?


*)pr-näyte

17 kommenttia:

  1. Ompa kivannäköisiä tuotteita! Pitää testata :)

    http://www.jeannays.fi

    VastaaPoista
  2. Vuohelma ei ole tuttu mutta äärimmäisen kiinnostava kyllä.
    Minua puhuttelee näissä kotimaisuuden lisäksi luonnollisuus.
    Mielelläni kokeilisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnollisuuskin on ehdoton plussa myös itselle sen kotimaisuuden ohella :)

      Poista
  3. Näyttävät kyllä päteviltä jutuilta :) Teen nykyään itse kaikki tuollaisen, niin ei enää tule seurattua ollenkaan mitä kaikkea uutta tulee markkinoille.

    VastaaPoista
  4. Tosi mielenkiintoisen kuuloinen merkki! Suosin kanssa paljon kotimaista, käsintehtyä ja luonnollisuutta, joten kiva tutustua tähän :)

    VastaaPoista
  5. Tämä onkin ihan uusi merkki minulle. Tuotteet vaikuttaa kyllä mielenkiintoisilta, etenkin tuo minttuputsari on sellainen, josta voisin hyvin tykätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näihin oli kyllä mahtavaa päästä tekemään tuttavuutta :)

      Poista
  6. Tämä oli itselleni täysin uusi merkki. Tämä voisi olla itselleni sopiva, kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  7. Vaikken ole mikään ihonhoitotuotteiden suurkuluttaja niin tämä herätti mielenkiintoni. Jään seuraamaan minkälaista kokemuksia saat kosteusvoiteesta. Oma ihoni päätti kuivua niin että iho hilseilee kasvoista 😭 ja pitäisi ostaa uusi kosteusvoide!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää postaus oli uudelleenjulkaisu eli tuosta kosteusvoiteestakin löytyy jo postausta: https://blingershimmer.blogspot.com/2018/04/aprikoosia-kauraa-pellavaa-persikkaa.html :)

      Poista
  8. Enpä ollut tästä merkistä ja näistä tuotteista kuullutkaan. Kiinnostus heräsi.

    VastaaPoista
  9. Ihan vieraita tuotteita vielä, mutta innostuin kyllä näistä Vuohelmista :).

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat