maanantai 5. elokuuta 2019

Rosy Cheek

Helsingin reissulta mukaani tarttui tosiaan Lushilta kaksi kasvonaamiota, joista toisen teille ehdinkin jo esitellä. Kuten mainittu niin nämä pitää hyvin pikaisesti käyttää pois lyhyen säilyvyytensä vuoksi mistä johtuen korkkasin nämä samantien käyttööni. (Nämähän myöskin säilytetään jääkaapissa eli ovat mitä loistavimmat kesähelteille - jos sellaisia meille suotaisiin..)


Rosy Cheek (ovh 15,95€/75g)
on rauhoittava, puhdistava ja tasapainottava kasvonaamio herkälle ja punoittavalle iholle. Se sisältää mm. kaoliinia, kalamiinia sekä hienoa turkkilaista eteeristä ruusuöljyä. Naamiota levitetään iholle reilu kerros, annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhdellaan pois.


Ensinnäkin on pakko mainita huumaa ruusun tuoksu, joka tuotteessa on. Jo pelkästään tuoksun vuoksi tämä nousi omiin suosikkeihini :D Savea sisältävät kasvonaamiot tykkään itse käyttää mieluummin suihkun puolella, koska siellä ne on helpompi huuhdella kunnolla kasvoilta pois; itselläni tämä ei ainakaan siellä käytettynä kuivahtanut ja tarrannut ihoon kiinni vaan sain helposti huuhdeltua kasvoilta pois.


Jos tykkäät aidosta ruusuntuoksusta niin todennäköisesti rakastut tähän naamioon jo pelkästään tuoksun perusteella; jos sinulla on mahdollisuutta niin käy ihmeessä livenä naamiota tuoksuttelemassa!


Ruusun tuoksu; IN vai OUT?

8 kommenttia:

  1. Aivan loistava kierrätys idea että tuomalla tyhjät purkit takaisin saa yhden tuotteen siitä hyvästä. Ruusun tuoksu itsessään on aivan ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi mahtavaa jos useammallakin yrityksellä olisi vastaavanlainen toimintamalli! :)

      Poista
  2. Tykkään Lushin tuotteista. Mulla vaan jää tällaiset sinne jääkaappiin... Jää siis käyttämättä eli en osta. Jotain palasaippuoita kyllä käytän. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aika hyvin muistanut näiden käyttämisen niin nyt kuin aikaisemminkin - ehkä osittain johtuen siitä, että nämä pitää niin rivakkaan käyttää pois :)

      Poista
  3. Ruusuntuoksuinen kasvonaamio - kuulostaa jo aivan ihanalta!
    Olisi muuten äärimmäisen hyvä mitä useampi yritys tarttusi tähän muovipurkkien/-pullojen palauttamiseen.
    Body Shop on tuomassa nyt takaisin aluksi viidessä maassa (Englanti, Australia, Kanada, Ranska ja Saksa) takaisin jo vuonna 1993 – sittemmin poistuneen – Dame Anita Roddickin lanseeraaman kierrätysjärjestelmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The Body Shop tulikin ensimmäisenä sarjoista mieleen, jolle ehdottomasti tätä toivoisin - ja voisin kuvitella heillä toimivan. :)

      Poista
  4. Mulla on vähän ristiriitainen suhtautuminen ruusuntuoksuun. En oikein tiedä onko ihana vai aivan kamala. Ennen vihasin ja nyt olen rakastumassa. Onneksi naisilla on oikeus vaihtaa mielipidettä. :)
    Harmi, kun meiltäpäin ei Lushia löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruusun tuoksuakin on monenlaista kosmetiikassa eikä kaikki ole mun makuuni - tämä ehdottomasti on <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat