perjantai 30. elokuuta 2019

Suoliston hyvinvointiin

Julkaistu alun perin 29.8.2018
saatu ilmaistuote

 Syksyä kohti mentäessä flunssakausi alkaa taas lähestyä kovaa vauhtia, joka tarkoittaa monilla antibioottikuuria ellei jopa useampaa. Lisäksi viilenevät säät innostavat monet matkailemaan. Mikä näitä kahta asiaa yhdistää? Tuote joka kannattaa ehdottomasti ottaa käyttöön niin antibioottikuurin kuin ulkomaanmatkankin kohdalla: maitohappobakteerit.


Bioteekin Probiootti Comp (ovh 20,90€/80 kaps) on valittu vuoden 2017 terveystuotteeksi, joten mistään aivan turhakkeesta ei tosiaankaan ole kysymys!


Päiväannos sisältää 6 miljardia maitohappobakteeria sekä biotiinia. Voit käyttää tätä päivittäin tai kuuriluontoisesti esim. juuri yllä mainittujen antibioottikuurin tai ulkomaanmatkan aikana. Maitohappobakteereiden tarkoituksena on mm. ehkäistä ripulia, nostaa elimistön vastustuskykyä, tasapainottaa ja rauhoittaa vatsan toimintaa, auttaa ruuansulatushäiriöissä sekä ehkäistä toistuvia virtsatieinfektioita.

Kyseistä tuotetta käytetään 1-2 kapselia päivässä eli pakkauksesta riittää vähintäänkin reiluksi kuukaudeksi.


Suolistonhan sanotaan olevan ihmisen toiset aivot, joten tästä olisi syytä huolehtia. Olen katsonut dokumentteja, jossa on todettu nykyisen länsimaalaisen ruokavalion valmisruokineen olevan todella tuhoisaa suoliston kannalta, joten siinä jo pelkästään lienee syytä käyttää maitohappobakteereita.


Käytätkö sinä maitohappobakteereita?

20 kommenttia:

  1. Einekset ovat ihan kamalia, meidän perhe ei voi syödä niitä ollenkaan, menee maha ihan kuralle :( Kurjaa on se, että koulussa ei muuta tarjoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai kouluissa eineksiä sentään tarjoilla? Mä olen käsittänyt, että ne tehdään isoissa keittiöissä ja niistä kärrätään sit sairaalaan, kouluihin, päiväkoteihin ym.

      Poista
    2. Juu, perunat keitetään valmiiksi muualla tai tekevät kiusaukset mutta niihin tulee taas perunat pakasteena. Osa tuoasta tuodaan tosiaan pakasteena valmiina kuten kalapuikot. Paketit ovat ihan samaa tavaraa kuin mitä kaupoissa myydään.

      Poista
  2. Syön itse paljon vatsan hyvinvointiin liittyviä vitamiineja ja lisäravinteita. :)

    VastaaPoista
  3. En käytä :D Joskus tullut satunnaisesti syötyä, ehkä viime vuonna viimeksi, mutta ne ole koskaan huomannut mitään vaikutusta. Söinpä mitä tahansa tai olinpa missä tahansa, niin ei ole vielä mitään tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näidenkään vaikutusta on toki hankala huomata, koska näitä käytetään juurikin ennaltaehkäisevästi..

      Poista
  4. Maktohappobakteereja tulee aina syötyä kuuroluonteisesti ennen reissuun lähtöä ja reissussa. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin kauemmas matkustaessa se kannattaakin, koska bakteerikanta on niin erilainen. :)

      Poista
  5. Mulla on käytössä aika paljon Nordiq Nutritionin lisäravinteita, joista oon tykännyt tosi paljon :)

    VastaaPoista
  6. Käytän maitohappobakteereita ehkäisemään flunssaa näin syksyllä!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kun muistutit tästä! Täytyykin ottaa maitohappobakteerit käyttöön.

    VastaaPoista
  8. En käytä yleensä mitään "ylimääräistä" mitä lääkäri ei ole käskenyt tai ainakin suositellut. Näistä taisi viime syksynä tulla julki joku tutkimuskin, jossa osoitettiin, ettei niillä ole mitään varsinaista tehoa. Toki joku voi plasebo-efektin takia tuntea niistä olevan iloa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos muistat tarkemmin mikä tutkimus oli kyseessä niin mielelläni lukaisisin sen :)

      Poista
  9. Meillä käytetään maitohappobakteeraja, kefiiriä ja hapankaalia kausiluonteisesti. Vatsa on toiset aivomme :)

    VastaaPoista
  10. Mä en juurikan maitohappobakteereita käytä, vaikka pitäisi kyllä. Joskus ulkomaanmatkoilla olen syönyt, mutta siinä se. Onneksi en ole koskaan vielä joutunut antibioottikuurille.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat