torstai 8. elokuuta 2019

Bette Box Elokuu

saatu ilmaistuote
*) mainoslinkki

* Bette Boxin hakuviesti pärähti puhelimeen jo tiistaina, mutta palailimme Matkuksesta (Kuopiosta) shoppailemasta sen verran myöhään etten viitsinyt edes lähikaupassa pysähtiä pakettia varten vaan suuntasin kotiin suoraan neidin iltapuuhiin. Eilen näin ensimmäiset vilauksen saapuneista boxeista, mutta pysyin lujana enkä ennen boxini hakua spoilaantunut sisällöstä - hyvä minä :D Mitä siis elokuinen boxi toi tullessaan..


Ensinnäkin pakko mainita, että tykkään tästä, että nykyisin kanteen on painettu jonkin hittikappaleen sanoa! Ja nuo tuotekortithan on todella kauniita, harmi kun en tullut aiempia säästäneeksi..

Elokuisen boxin on koonnut kasaan Bette-tiimistä Marika.


"Sweety Signature-sarjan laadukkaalla meikkivoidesiveltimellä teet kauniin meikkipohjan illan juhliin tai arkeen. Synteettinen karva ei ime meikkivoidetta itseensä."

Siveltimiä on kiva saada, mutta itselleni sattui nyt huonoksi onneksi meikkivoidesivellin, joiden kanssa en ole oikein sinuiksi tullut. Pitää katsoa keksinkö tälle jotain muuta käyttöä vai laitanko kiertoon.


Cien Liquid Eyeliner (ovh 2,99€)
"Tällä tuot kontrastia ja särmää utuiseen silmämeikkiin.."

Olen viime aikoina itse tykästynyt enemmän tussimaisiin rajauskyniin, mutta pitää kokeilla miten käsi tottuu erilaiseen rajauskynään :D


"Erityisen tiheäpiikkinen Cailap hiusharja sopii erinomaisesti kaikille hiustyypeille. Harjan tiheään istutetut ja taipuisat piikit selvittävät hiukset hellävaraisesti ja tehokkaasti. Harjaosasan kaarevan rungon avulla latvoja saa käännettyä ylöspäin, joka tuo hiuksille volyymia ja rakennetta."

Pitää kurkata hiusharjat lävitse; jos minulta ei jos vastaavaa löydy niin tämä jää jemmoihini.


"Biozell Professional Super Strong Hairspray -hiuskiinne antaa kampauksellesi erittäin voimakkaan ja pitkäkestoisen tuen. Hienojakoinen suihke kuivuu nopeasti, eikä jätä hiuksiin tahmaista tunnetta. Suihke sisältää UV- ja kosteussuojan, joten kampauksesi pysyy upeana joka tilanteessa! Suihkuta kiinnettä kuiviin hiuksiin. Biozell Professional -muotoilutuotteet ovat korkealaatuisia, alan ammattilaisten kehittämiä ja käytännössä testattuja. Professional-sarjalle on myönnetty Design From Finland -merkki osoituksena suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä."

Hiuslakkoja minulla on jo melkoisesti, mutta pitää katsoa karsinko ennemmin vanhempia pois alta :D


Näistä molemmat oli myös kortissa varsinaisina tuotteita mainittu, mutta itse koen nämä kokeiluseteiksi vaikka toki Oslo Skin Lab kollageenijauheille tulee arvoa n. 10€ verran (ja nämä kyllä kokeilen mielelläni vaikkei viidessä päivässä yhtään mitään ehdi tapahtua saati nähdä..). Replayn tuoksu ei ehkä ole aivan minua vaikkei mikään huono olekaan.


Setistä hiustuotteet (eli hiusharja ja hiuskiinne) olivat kohdennettu yli 35-vuotiaille (voi kauhistus kun itsekin jo siihen ryhmään tosiaan kuulun!) ja nuoremmilla oli mukana Vichyn peitepuikko - toisaalta tämä oli varmaan parempi itselleni, koska todennäköisesti peitepuikko olisi ollut kuitenkin minulle liian tumma vaikkakin tuotteena itsessään olisin kokenut ehkä tätä kaksikkoa mielenkiintoisemmaksi.

Kokonaisuutena boxi jäi itselläni ehkä vähän vaisuksi vaikken sisältöä huonona pidäkään; jos meikkisivellin olisi ollut oikeastaan ihan mikä tahansa muu niin sisältö olisi natsannut itselleni paremmin. Arvoa sisällölle taitaa tulla jotain 45€ luokkaa jos päässä nopeasti oikein laskeskelin?


Miltä sisältö sinusta näytti ja kummalla variaatiolla boxin mieluummin olisit itsellesi ottanut?

14 kommenttia:

  1. Ehdottomasti peitepuikolla...tämä ei ole lähellekään sen arvoinen eikä yhtä kiinnostava. Boksit saisi olla aina samanlaiset eikä varustettu joko hyvällä tai huonolla sisällöllä. Ei kyllä houkuta tilaamaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans liputan sen puolesta, että sisältö olisi lähes identtinen kaikissa boxeissa ja tästä useammankin kerran antanut palautetta.

      Poista
  2. Miltä sisöltö näytti? Noh, tuo harja vei ison kiinnostuksen, kun mun pää ei kestä noita tappovehkeitä :D

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
  3. Kieltämättä näitä paketteja bloggarien kautta seuranneena, on hieman laimea sisältö. Miten nämä tuotteet valitaan? -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se mikään simppeli projekti varmastikaan ole kun isot volyymit pitää tuotteita saada. Olisikin itseasiassa mielenkiintoista jos Betteltä avattaisiin hieman tuota prosessia, auttaisi ehkä tilaajiakin ymmärtämään miksi sisältö on tietynlainen :)

      Poista
  4. Nämä boxit on itsessään mielenkiintoinen konsepti ja ihana piristys arkeen! <3

    Mitä itse olen seuraillut tätä keskustelua blogeissa ja toisaalta myös empinyt vastaanottamista sillä itsellä aika rajoitetut tuotteet, mitä pystyisin allegioiden vuoksi käyttämään.

    Tuota piristystä arjen keskellä tehostaisi kohenneltu palvelumuotoilu, jolla saataisiin kohdennettuja tuotteita vaikkapa parissa segmentissä, jossa valtaosa olisi samoja sisältöä mutta pari erilaista variaatiota perustuen tilaajien tarpeeseen jotka saataisiin pienellä ennakko-kyselyllä selville. Samalla tulisi win-win-situation sillä harvoin kaikki ovat tyytyväisiä prikulleen samaan sisältöön, mutta näin se määrä kasvaisi ja tyytyväisten asiakkaiden myötä kenties myös tilaajamäärä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuullostaisi kyllä hyvältä, mutta en tiedä olisiko jo ihan eri konsepti - ja mitä tuollaiselle tulisi hintaa, onnistuisiko enää tällä alle 20€ maksulla..

      Poista
    2. Palvelumuotoilun kannalta konsepti itsessään ei erilainen olisi -vain kohdennetumpaa markkinointia, joka olisi helppo saada aikaiseksi ihan 1-3 kysymyksellä, jotka kuitenkin saa helpostikin automatisoitua ihan ilmaiseksi ilman, että ns. "pilaa yllätystä" eli kohdennettua esim. ihotyypin jne. tilauksen yhteydessä. Näin ollen hintakaan ei kasvaisi, mutta kenties tyytyväisten asiakkaiden määrä nousisi :) Nyt kun huomaa, että monet ovat alkaneet peruuttamaan tilauksiaan ja yksi syy kuitenkin varmasti edulllisuudelle on ollut tähän saakka suuri volyymi erittäin tyytyväisiä asiakkaita -miten käy nykyiselle hinnalle, kun monet näyttävät tilauksensa peruuttavan ja kertovan tyytymättömyydestään etehepäin näin somenkin kulta-aikana?

      Kun kuitenkin tämänkin tilausboksin takana on varmasti mieletön määrä työtä, upea tiimi ja lyömätön idea ylipäätänsä! <3

      Tän takia nykyajan palvelumuotoilu on todella mainiota, jonka tärkeyttä tulisi korostaa entisestään -näin palvellaan sekä brändiä, tiimiä sen takana, että saadaan entistä enemmän tyytyväisiä asiakkaita :)

      Poista
    3. Pitää vinkata tästä sun ideasta betteläisille :)

      Poista
  5. Rehellisesti pettymys ja oon tyytyväinen et lopetin boxin keväällä, tän kuun boxin tilasin pisteillä niin ei harmita ihan niin paljon kuin oisin rahalla maksanut. Peitepuikko oli ollut mullekin parempi, harja on boxissa aika plaah.

    VastaaPoista
  6. Tuo sivellin vaikuttaa hyvältä. Itselläni ei olekaan meikkivoidesivellintä lainkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun tottuu siihen levitystapaan niin sekin on oikein mainio, sitä harrastan itse joskus kymmenisen vuotta sitten, mutta nykyisin olen mieltynyt meikkimunaan :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat