sunnuntai 18. elokuuta 2019

Palanen shampoota

saatu ilmaistuote

Palashampoot ovat ekologinen ja taloudellinenkin valinta, mutta jostain kumman syystä niihin on silti tullut harvemmin tartuttua. Jospa tämä kaksikko saa jatkossa tarttumaan näihin hanakammin:


Nurme Lemongrass & Tea Tree Shampoo Bar (ovh 9,60€/100g)
ovat molemmat hoitavia ja hiuspohjaa rauhoittavia shampoopaloja.

Lemongrass sisältää nimensä mukaisesti sitruunaruohon eteeristä öljyä (joka lisää hiusten kiiltoa ja kirkkautta) sekä hoitavia sheavoita ja manteliöljyä.

Tea Tree sisältää teepuuöljyn (joka rauhoittaa kutisevaa hiuspohjaa sekä edistää hiusten kasvua) lisäksi hoitavaa ja pehmentävää sheavoita.

Käyttö on hyvin helppoa; kostuta hiukset, hiero shampoopalaa hiuksiin ja vaahdota kunnolla, jonka jälkeen huuhtelu.


Itse vaahdotin hieman palaa ensin käsissä, mutta totesin melkoin helpolla pääseväni kun hieron shampoopalaa ohjeidenkin mukaisesti suoraan hiuksiin. Shampoo vaahtosi todella mukavasti hiuksissa ja huuhtelu onnistui hyvin. Itselläni hiukset jäivät pesun jälkeen "nahkeiksi" ja vaativat ehdottomasti hoitoainekäsittelyn pesun jälkeen - näin tosin aina varsinkin kun pituuksissa on hieman vaalennusta. Palashampoo pesee minun mielestäni hiukset tehokkaasti ja jopa antaa hieman tuuheamman fiiliksen hiuksiin.

Tästä kaksikosta omaksi suosikikseni nousi ihan tuon tuoksun vuoksi Lemongrass - katsotaan innostunko jatkossa vaihtamaan shampoopullot shampoopaloihin. Reissuillehan tämä olisi aivan loistava, koska samalla tuotteella voit pestä myös koko kropan.


Oletko sinä käyttänyt palashampoota?

8 kommenttia:

 1. Mun on aina pitänyt ostaa palashampoota, koska olisihan se MONELLA tapaa parempi kuin "normaali". Ehkä nyt viimein saan aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 2. Olen kuullut hurjasti hyvää näistä Nurmen tuotteista, pitää seuraavaksi ostaa! :)

  VastaaPoista
 3. Mies käytti tämän merkin palashampoota pitkään, kunnes se lakkasi sopimasta. Pitäisi kokeilla toista laatua.

  VastaaPoista
 4. Nää menee kyllä testiin, kunhan saan ensin kaikkia purnukoita ja muita tuotteita vähän vähemmälle :) Etenkin toi hiuspohjaa rauhoittava kuulostaisi tosi hyvältä just nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän myös saada kulutettua nuo kaapeissa olevat nestemäiset ensin pois alta :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat