tiistai 20. elokuuta 2019

Tuote vaivaan, josta lähes jokainen nainen kärsii?

saatu ilmaistuote

Olen muutamia selluliittivoiteita aikaisemminkin esitellyt ja koska näitä on hauska testailla (ainahan sitä toivoo näiden tehoavan :D) niin tänään saatte kuulla kokemuksia viimeksi testissä olleesta:


Bernard Cassiere Pineapple Bodycare Slimming Gel (200ml) eli kiihteyttävä vartalogeeli lupaa kiinteyttää sekä vähentää selluliittia vartalon ongelma-alueilta eli reisistä, pakaroista, vatsasta ja käsivarsista. Sisältää mm. Maca-lehtiuutetta, vektoroitua kofeiinia ja hevoskastanjauutetta. Geeliä on tarkoitus hieroa ongelmakohtiin aamuin-illoin pakkauksen mukana tulevan hierontaohjeen mukaisesti.


Täytyy myöntää, että itselläni aamut ovat sen verran hektisiä etten ole lainkaan muistanut koko tuotteen olemassa oloa eli käyttö on itselläni painottunut iltoihin. Tuote on koostumukseltaan tosiaan geelimäistä ja imeytyy ihoon hyvin, sen puolesta sopisi kyllä niihin kiireisiin aamuihinkin, koska tämän levittämisen jälkeen voi huoletta heti pukeutua. Tuotteessa (kuten koko tässä linjassa) on minun nenääni ihastuttava, mieto tuoksu.


Selluliittiin tehoamista on hieman hankala arvioida, koska en saa niin hyviä ennen- ja jälkeen-kuvia napsittua. Yleensä ottaen olen hieman skeptinen vastaavien tuotteiden tehoon, enemmänkin uskon, että säännöllisellä hierovalla levitystekniikalla saa sitä tehoa aikaan kun kyse on syvällä olevasta selluliitista. Mutta tästä skeptisyydestäni huolimatta tosiaan tartun näihin yhä uudelleen ja uudelleen ja voitte olla varmoja, että tulen tämänkin putkilon käyttämään viimeiseen pisaraan saakka - jospa sitä saisi tehostettua noita aamujakin vielä :D

(Huom. Kuten selluliittivoiteet yleensäkään niin ei myöskään tätä suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana.)

Tuotteen suositushinta on n.70-80€ ja täältä voit kurkata kauneushoitolat, joista Bernard Cassieren tuotteita löydät.


Mikä on sinun mielestäsi paras keino taistella selluliittia vastaan?

8 kommenttia:

  1. Ostin kerran jotain voidetta, mikä teki ihon tulipunaiseksi ja se oikein sattui. En ole kokenut, että näistä olisi mitään hyötyä, paitsi kosteutus :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on kotona jokin harja, jonka on tarkoitus auttaa selluliittiin. Toki auttaisi varmasti paremmin, jos sitä käyttäisi. En jotenkin usko vain voiteisiin kuten sinäkään, vaan ennemmin hierontataktiikoiden yms komboon.

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaankin juuri alla mainittuun kuivaharjaukseen liittyvä harja? :)

      Poista
  3. Taitaa olla, että lääkäreiden mukaan ainoa lievästi tepsivä asia voisi olla kuivaharjaus. Toisaalta kyllähän nämä taidetaan hieroa ihoon, joten vähän sama asia, mutta ehkä sitten kevyemmässä muodossa kuin harjaus :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jätin tarkoituksella tuon tuosta mainitsematta :D Mun kosmetologiopintojen opettaja vannoi kuivaharjauksen nimiin, mutta itse en koskaan ole saanut siitä tehtyä itselleni säännöllistä tapaa :D

      Poista
  4. Ihanan aito aihe! Mutta itselläni ei ole mitään ns taistelukeinoja selluliittiä vastaan

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat