perjantai 23. elokuuta 2019

Ihan paloina

Julkaistu alun perin 14.8.2018
saatu ilmaistuote

Palasaippuat ovat kokeneet "uuden tulemisen" ja alkavat olla ekologisuutensa vuoksi varsin IN - vielä parempi, jos nämä sattuvat olemaan luonnonkosmetiikkaa. Itselleni on kertynyt peräti neljä virolaisen Nurme-luonnonkosmetiikkamerkin palasaippuaa, joten ajattelin, että voisi olla aika esitellä näitä teillekin.


Pink Sheep-Felted Soap (ovh 13,60€/80g)
on käsintehty huopasaippua eli saippuan päältä löytyy huovutettua lampaanvillaa. Päällisen ideana on se, että saippuan saa käytettyä loppuun ja koska saippua ei ole liukas niin tätä on ehkä myös helpompi käsitelläkin. Saippuan loputtua huovutettua päällistä ei kannata heittää roskiin vaan sitä voi käyttää esim. kasvojen puhdistuksessa.


Creamy Honey Soap (ovh 7,35€/100g)


Erityisesti kuivalle ja herkälle iholle sopiva täyteläisen kosteuttava hunajasaippua.


Baby Soap (ovh 7,35€/100g)
on vauvojen herkälle iholle suunniteltu saippua. Sisältää mm. kehäkukkaa, ei sisällä lisättyjä hajusteita. Sopii erinomaisesti myös herkkäihoisille aikuisille.


Foot Scrub Soap (ovh 10,50€/110g)
on päivittäiseen käyttöön sopiva jalkakuorintasaippua. Sisältää maahohkakiveä sekä mantelinkuorijauhetta, jotka poistavat jopa ruohon jäljet avojaloin kävelemisen jäljiltä.


Täytyy myöntää, että itselläni palasaippuat ovat lähinnä sivellinpesussa käytössä, mutta pitäisi ehkä ekologisuutensa vuoksi harkita siirtymistä nestemäisistä näihin paloihin muutenkin - rahaakinhan siinä myös säästäisi, koska palasaippuat ovat huomattavasti nestemäisiä riittoisampia.


Tuleeko sinulla käytettyä palasaippuoita vai suositko mieluummin nestemäistä muotoa?

16 kommenttia:

  1. Olen niin vanha muija, että meillä on aina ollut palasaippuaa. En ole koskaan oppinut käyttämään muuta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistelen et meillä on aika pitkään jo lapsuudessakin olleet nestemäiset saippuat käytössä - jossain vaiheessa taidettiin puhua, että ne olisivat palasaippuoita hygieenisemmät käytössä..

      Poista
  2. Meillä ainoa palasaippua on tahroille tarkoitettu sappisaippua, nestenäistä saippuaa käytetään muuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sappisaippuaa pitäisikin muuten ehdottomasti hankkia! Vauvan kanssa noita tahroja vaatteissa on melkoisesti.. :D

      Poista
  3. Palasaippuaa minulta löytyy Lushilta. Juuri huomasin paikallisen Linnunradantilan myyvän hamppusaippua, jossa on alpakan villasta huovutettu ’pussi’ ympärillä. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli aikalailla samanlainen saippua kuin tuo Nurmen huopasaippua :)

      Poista
  4. Ihanan tuntuista saippuaa, pitää hommata testiin!

    VastaaPoista
  5. Itselläni on 2 palasaippuaa, mutta ne ovat lähinnä kasvojen ja vartalo pesuun. Jonkin verran tulee niitä käytettyä, mutta koen, että niitä on paljon vaikeampi käsitellä kuin purkkeja.

    VastaaPoista
  6. Ostin yhden tällaisen jo vuosia sitten Islannista, mutta eipä ole vieläkään päässyt käyttöön, jotenkin epäröin sen toimivuutta käytännössä, mutta kokeilemallahan se selviäisi!

    VastaaPoista
  7. Ei kyllä taida löytyä yhtäkään palasaippuaa :o Mutta tuo ensimmäinen esittelemäsi versio olisi kyllä mielenkiintoinen testata. Yleensä just päädyn "normaaleihin" sappuioihin sen takia, että palasaippua tuntuu mahdottomalta käyttää loppuun saakka :D

    VastaaPoista
  8. Nurmen tuotteet ovat ihania ja itse paikka missä ne valmistetaan on myös kaunis. Pääsin vierailemaan Nurmella pari vuotta sitten juuri näihin aikoihin. Huikea reissu!
    Saippuat ovat ihania ja iso suositus niille😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne reissuun ois kyllä ollut niin ihana päästä mukaan <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat