keskiviikko 14. elokuuta 2019

Haastan sinut!Haastan sinut erityisestä tänään levittämään positiivisuutta. Eli tee tänään jotain (extra)kivaa jollekin aivan ventovieraalle. Tämä voi olla yksinkertaisesti oven avaaminen, kehuminen tai mitä ikinä keksitkään. <3 (Ja jos haluat niin jaa niitä tänne luettavaksi :))

8 kommenttia:

 1. Pitäisi olla itsestään selvyyksiä mutta meidän kansa tuntuu olevan niin juroa että. 🙈 Itse en tänään pysty tähän osallistumaan sillä en tule muita ihmisiä näkemään koko päivänä. Mutta pidetään mielessä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta haasteesta! Pienetkin asiat tekee tosi kivan fiiliksen sekä itselle että toiselle! Toteutan tän heti huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen ei tosiaan kovin iso juttu tarvitse olla, esim. aamulla itselleni tuli hyvä mieli kun autoili pysähtyi ja antoi minulle tietä :)

   Poista
 3. Hyvä haaste! Tuli se kyllä toteutettua, pidin ovea auki ja vaihdoin kuulumiset vanhan pomon kanssa (saavutus jo itsessään!).

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivasta haastesta :) Erittäin tärkeä juttu tehdä hyvää muille.
  Aamulla olin supertarkka liikenteessä ja pääsin koulun läheisellä suojatiellä kaikki koululaiset yli. Sain jopa vinkutuksen yhdeltä pikkupojalta <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat