torstai 29. elokuuta 2019

Suihkupommi!

saatu ilmaistuote

Olen kymmeniä ellen satoja kertoja harmitellut sitä etten omista kylpyammetta kun ihastelen noita Lushin ihania kylpypommeja - voitte siis kuvitella kuinka innoissani olin kun kuulin, että nyt valikoimista löytyy pommeja myös suihkun puolelle!


Itselleni sain testiin marjaisen Comfort Zone -suihkupommin (ovh 5,95€). Käyttöohje on yksinkertainen; käytä suihkussa juoksevan veden alla, jonka seurauksena kylpypommin pitäisi laajeta ja vaahdota.


Itse tein kuvaamisen vuoksi sen virheen, että käytin tätä suihkun sijasta ihan hanan alla eikä tämä ehkä siinä ollut tarpeeksi kauaa lähteäkseen toimimaan kuten pitäisi.


Eli pitää vielä joskus ottaa uusiksi ja katsoa kuinka tämä käyttäytyy kun oikeaoppisesti suihkun alla käyttää :D (Kannattaa ehdottomasti katsoa sivuilta löytyvä lyhyt video, josta näet kuinka tätä käytetään! Tuossa videossa ainakin suihkupommista tuli ihana vaahto <3)

Kertakäyttöiseksi tuotteeksi tämä on toki hinnakas, mutta toisaalta kyseessä on ehdottomasti hemmottelutuote, jota ei päivittäin tai edes viikoittain ole tarkoituskaan käyttää. Vaikka ensikokeilu ei onnistunut aivan niin täydellisesti kuin ohjevideolla niin seuraavalla Lushin vierailulla tulen nappaamaan ainakin yhden pommin matkaani mukaan :)


Oletko sinä testannut suihkupommia?

10 kommenttia:

  1. Itse olen saanut Lushilta kylpypommin, mutta en ole voinut kokeilla sitä, koska meillä ei ole ammetta. Voisi olla hauska kokeilla sitä. Äidilläni on kylpyamme, jossa voisi sitä kokeilla, mutta ei ole tullut kokeiltua.

    VastaaPoista
  2. Mie ostin tammikuussa pari, en kyllä saanut toimimaan suihkun allakaan, miun kärsivällisyys ei riitä, niin kauan veden alla valuttamiseen, että jotain tapahtuisi. Aika samalta näytti miunkin versio kuin tuo siunkin :D

    VastaaPoista
  3. Oikeasti kertakäyttöinen? Aika isolta näyttävä määrä pesuainetta yhteen suihkukertaan. Kylpypommia olisi kiva kokeilla, mutta meilläkään ei ole kylpyammetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on sellaista extrahemmottelua eikä ehkä muutoinkaan ihan normaaliin pesutuotteeseen verrattavissa :)

      Poista
  4. Enpä ole minäkään kokeillut näitä! Meilläkään kun ei ole enää ammetta ;)

    VastaaPoista
  5. Nuo Lushin kylpypommit olisi aivan ihania testata. Pitää seuraavalle hotellilomalle ottaa tällainen mukaan, kun tiedetään, että hotlalla on amme. 😍 -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat