lauantai 27. huhtikuuta 2019

No Filter

Marin blogista löytää aina loistavia vinkkejä ja sieltä bongasin myös suosituksen tästä tuotteesta:


ColourPop No Filter Stix (ovh $10 eli n. 9€)
on puikkomainen meikkivoide, jolla saat puolipeittävän ja luonnollisen lopputuloksen. Värivaihtoehtoja on laajasti ja valikoimista löytyy varmastikin jokaiselle sopiva sävy; myös silla kaikista kalpeimmalle kaverille! :D


Oma ihoni on enemmän viileään taittava, mutta sävyjä katsellessa päädyin kuitenkin itse lopulta neutraaliin sävyyn Fair 07 N.

Itse en edes muista koska olisin puikkomaista meikkivoidetta käyttänyt ja jotenkin mielikuva näistä oli peittävinä ja luonnottomina. Onneksi kuitenkin lukaisin suositukset ja uskaltauduin tuotteen itselleni tilaamaan, koska tämä todellakin yllätti positiivisesti!


Tuote levittyy kuin unelma ja lopputulos on juuri mitä itse kaipaan; luonnollinen ja juuri sopivasti peittävä. Täältäkin siis ehdoton suositus tälle tuotteelle!


Oletko sinä käyttänyt puikkomaisia meikkivoiteita?

8 kommenttia:

 1. Tämä vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Mulla ei ole oikein kokemusta puikkomaisista meikkivoiteista, jotdn pitää pistää tämä korvan taakse :)

  VastaaPoista
 2. En ole koskaan kokeillut puikkovoidetta. Aivan uusi tuttavuus minulle. Levitetäänkö voide suoraan puikolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpoiten saa ehkä suoraan puikosta kasvoille levittämättä, voisi toki toimia myös niin että ottaa puikosta tuotetta meikkisieneen..

   Poista
 3. Tämä on uusi tuttavuus minulle. Muistan kuitenkin käyttäneeni joskus aikoja sitten puikkomaista meikkivoidetta. Silloin joskus, kun olin nuori niin sen ajan huipputuote oli Max Factorin puikkomainen meikkivoide! Tosi cool tuote!

  VastaaPoista
 4. Herätti mielenkiinnon kyllä! Olen stickeistä pitäytynyt erossa jo pidemmän aikaa, mutta esimerkiksi Hourglassin puikkoa tekisi mieli testata :)

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat