keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Kehukeskiviikko: Meikkiholisti

Aloitin jokunen tovi sitten postaushaastesarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan Meikkiholisti -blogin Marin.
"Heippa vaan, olen 29-vuotias Turkulainen ja täysin hurahtanut kaikkeen kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyvään. Kiva kun päätit pistäytyä mun blogissa ja toivottavasti pysyt matkassa. Luvassa on naisellista hömppää ja hemmottelua, kun sukelletaan yhdessä kosmetiikan maailmaan! :)"

Meikkiholisti vaihtoi tässä jokunen aika sitten nimeä eli saatat tuntea blogin myös nimellä Diary of a Shopaholic. Täältä itse olen löytänyt varmastikin parhaat vinkit ulkomaisista kauneusboxeista (harmi kun näistä monia ei saa suoraan Suomeen niin käyn niitä sitten vain Marin kuvista ihastelemassa :D) sekä esim. ColourPopin tuotteista - jälkimmäisiä onkin useampi juurikin Marin suosittelemana lähtenyt tilaukseen :D

Marin kanssa olemme muutamia kertoja livenäkin tavanneet, mutta sellaisissa tilanteissa ettei siinä kovinkaan syvällisiä ole ehtinyt juttelemaan - ehkä vielä joskus. Yksi hauska sattuma on muuten se, että meillä sattuu olemaan sama syntymäpäivä - "muutaman" vuoden erolla kylläkin xD

Mari löytyy Instagramista nimimerkillä @marisalomeikkaa. Haastan Marin mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Marin blogin puolelle.


Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

8 kommenttia:

 1. Ihanan monipuolinen blogi tuo Marin Meikkiholisti-blogi. Sieltä saa varmasti paljon hyviä vinkkejä ja ideoita. Ja tämä kehukeskiviikko on kiva muutenkin!

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä hauska haaste! Onhan se kiva kuulla kehuja :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta postauksesta, tää oli kyllä päivän piristys ja pelastus :) <3

  VastaaPoista
 4. Kiva, että lähdit mukaan tähän haasteeseen! Marin blogi onkin entuudestaan tuttu. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat