lauantai 20. huhtikuuta 2019

Encanto

Keväällä aina tulee into saada jotain uutta tuoksua ylle ja aina toki parempi jos hajuveden lisäksi löytyy laajempi valikoima tuoksusarjasta..

/pr-näyte/


Avon Encanto -sarjasta löytyy kaksi eri tuoksulinjaa:
Irresistible, jossa tuoksuu vadelma, freesia ja heliotrooppi sekä
Fascinating, jossa tuoksuu jadekukka, rosepippuri ja myski.

EdT-tuoksujen lisäksi sarjoista löytyy vartalosuihkeet, vartaloemulsiot, kylpyöljyt sekä käsivoiteet.


Kylpyöljyt (13€/100ml) sopivat käytettäväksi niin kylvyssä kuin kylvyn jälkeen ihonhoitotuotteena - ja miksei käyttöön myöskin suihkun puolella kuten itse olen käyttänyt. Molemmissa on aivan mielettömän huumaava tuoksu ja ovat vesiliukoisia eli iho ei jää inhottavan rasvaisen tuntuiseksi suihkun jälkeen (eikä vaikka tämän ihonhoitotuotteena peseytymisen jälkeen käyttäysi). Irresistiblen löydät täältä ja Fascinatingin täältä.


EdT-tuoksun (ovh 31€/50ml) lisäksi valikoimista löytyy myös hieman kevyempi vartalosuihke (ovh 14€/100ml). Näistä kumpikaan ei häviä iholta hetkessä, varsinainen hajuvesi toki kestää odotetusti pidempään - eikä tätä tarvitse suihkia kuin sen 1-2 suihkausta tuoksuakseen!


Käsivoiteet (ovh 8€/30ml) kannattaa myös muistaa napata laukkuun mukaan; ihastuttavan tuoksun lisäksi tykästyin kovasti koostumukseen. Tuntuu kosteuttavan kivasti käsiä, mutta mikä päiväkäytössä myös tärkeää; imeytyy ihoon hyvin eli pystyt levityksen jälkeen melkolailla heti esim. näprätä puhelinta :D (Irresistible & Fascinating)

Vartaloemulsio (17€/250ml) on koostumukseltaan kevyt ja itselleni senkin vuoksi ehdottomasti kesäkäyttöön sopiva.

Lisäksi mukana oli True Nourishing -huuliöljy sävyssä Shimmering Petal (ovh 12,50€/7ml), joka antaa sävyille hieman kimallusta muttei ainakaan minun silmiini väriä. Tuntuu huulilla miellyttävältä, mutta ei tällä hetkellä aivan riitä rutikuivia huuliani kosteuttamaan - jää odottamaan itselläni kesähelteitä :D

Encanto-linjat ovat Etelä-Amerikassa todella suosittuja enkä lainkaan ihmettele miksi. Linjoista Irresistible oli ehdottomasti hieman enemmän minun makuuni - tästä lisäksi tulee jokin tuoksu mieleen menneisyydestä, positiivisessa mielessä. 


Miltä sinun kevääsi tuoksuu?

6 kommenttia:

 1. Käytän aika vähän mitään tuoksuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysymyksessä voi ajatella myös muita tuoksuja kuin hajuvesi tms. :)

   Poista
 2. Noita Avonin tuoksuja en tunnekaan. Minun kevääni tuoksuu silmuille, mullalle ja vihreälle. Olen löytänyt myös pitkästä aikaa Kenzob Flower-parfyymin, joka oli aikanaan lempihajuveteni. :)

  VastaaPoista
 3. Oo tuo vadelman tuoksuinen kuulostaa ihanalta! Käytän hajuvettä päivittäin, mutta tapani orjana käytän aina vaan samaa tuoksua haha! Ehkä voisi vihdoin kokeilla jotakin uutta!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat